Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam takie opaski uciskowe w aptece można kupicHej dziewczyny! Będę mamą 4 raz, szukałam inspiracji o jakich nowościach z cyklu jak przetrwać mdłości Trafiłam na to forum i postanowiłam napisac, bo przy poprzednich ciążach jakos nie miałam okazji. Jestem w6 tyg ciąży, OM 27.10. Od tygodnia mam straszne mdłości od 11 do późnych godzin nocnych, a młodszą córeczkę karmię piersią i zastanawiam się czy jesli nie moge jeść to organizm zadba o malucha i o starszaka? Tak głośno myślę Pozdrowienia!
to jest zdj przed zrobieniem testu??Dołączam zdjęcie, test wyszedł negatywnie jednak mam przeczucie ze cos jest na rzeczy
a to dziwnie wygląda... Ale ja jak testowałam to ten wyszedł mi negatywny a drugi płytkowy z tego samego moczu był pozytywny...Tak to jest nowy test wyjęty prosto z opakowania
Mi ten też wyszedł negatywny. Najlepiej sprawdził się PINK z Rossmana, pokazał wyraźną kreskę w 12 dpo, kiedy na innych był tylko cień cienia a na Clearblue negatyw.Tak to jest nowy test wyjęty prosto z opakowania