reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

A co jest w tym segregatorze?
Ja dzis robiłam wszystkie zlecone badania krwi i moczu. Ciąże prowadzę prywatnie ale rownolegle w medicover w ramach pakietu z pracy i tam mogę robić wszystkie badania, usg itp za darmo :) szkoda tylko ze w Medicover nie ma ginekologa z prawdziwego zdarzenia któremu bym zaufała :) opinie maja średnie dlatego i tak prywatnie chodzę :)
Segregator jest podzielony na takie wkładki, jest tez osobne miejsce na kartę ciazy i zdjęcia usg na samym koncu:) a te wkładki ktore sa w segregstorze pomagają w uporządkowaniu badan krwi moczu skierowan + oprócz tego sa umieszone tam różne istotne informacje dotyczące ciazy badan suplementacji. Naprawdę super sprawa:)

reklama
A ja jestem tego zdania, że wlsnie trzeba myśleć pozytywnie i ciążę można stracić nie tylko na początku Ale również przy samym porodzie lub w połowie albo pod koniec i jeżeli ma się tak stać to się tak stanie. Te, które nie chce mówić niech nie mówią ale proszę was nie nakrecajcie się na najgorsze bo ile można tak żyć w obawie, że A może coś się stanie. Nic się nie stanie urodziny zdrowe bobaski i tego wam życzę oraz mniej stresu :*
Jakoś podniosłą mnie ta wypowiedzenia na duchu... [emoji3590]

Po mnie już mąż krzyczy że mam przestać czytać [emoji2] i przestanę.. Bo rzeczywiście ja się sama nakręcam okropnie. Internet to czasem zloooo!

Czekam na wyniki bety i koniec z wariowaniem [emoji846]

Ja z farbowaniem i rozjaśnianiem bym się powstrzymała do drugiego trymestru. Reszta na tak :) oprócz paznokci akrylowych.

E91C6F0D-1852-4CD3-A45B-B188B057FC38.jpegE91C6F0D-1852-4CD3-A45B-B188B057FC38.jpegB01434F8-AD38-41C2-BAA8-9225E169E662.jpegC61B560C-251E-49A2-A2D6-85992BA06759.jpeg

Załączniki

• D4DD75CA-8727-412A-8149-4155C06C6511.jpeg
    D4DD75CA-8727-412A-8149-4155C06C6511.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 90
Teraz w wiekszosci salonow fryzjerskich stosowane sa preparaty bezpieczne. Dwie ciaze farbowalam wlosy na blondy i moje dzieci zdrowe. Moze ci raczej nie odpowiafac zapach farby. Poproś o farbe bez amoniaku . Ryzyko raczej zeby dobrze odbarwily sie wlosy.

Jakoś podniosłą mnie ta wypowiedzenia na duchu... [emoji3590]

Po mnie już mąż krzyczy że mam przestać czytać [emoji2] i przestanę.. Bo rzeczywiście ja się sama nakręcam okropnie. Internet to czasem zloooo!

Czekam na wyniki bety i koniec z wariowaniem [emoji846]
I tak ma być :) I wbij sobie do głowy, że będzie dobrze A jak zaczniesz myśleć źle to proszę nie zaglądaj do internetow :p jakby tak wierzyć wszystkiemu co jest napisane to połowa z nas nie powinna żyć już dawno :p A jak to właśnie mówią im mniej wiesz tym dłużej żyjesz xD

reklama
Do góry