reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

A co jest w tym segregatorze?
Ja dzis robiłam wszystkie zlecone badania krwi i moczu. Ciąże prowadzę prywatnie ale rownolegle w medicover w ramach pakietu z pracy i tam mogę robić wszystkie badania, usg itp za darmo :) szkoda tylko ze w Medicover nie ma ginekologa z prawdziwego zdarzenia któremu bym zaufała :) opinie maja średnie dlatego i tak prywatnie chodzę :)
Segregator jest podzielony na takie wkładki, jest tez osobne miejsce na kartę ciazy i zdjęcia usg na samym koncu:) a te wkładki ktore sa w segregstorze pomagają w uporządkowaniu badan krwi moczu skierowan + oprócz tego sa umieszone tam różne istotne informacje dotyczące ciazy badan suplementacji. Naprawdę super sprawa:)

reklama
A ja jestem tego zdania, że wlsnie trzeba myśleć pozytywnie i ciążę można stracić nie tylko na początku Ale również przy samym porodzie lub w połowie albo pod koniec i jeżeli ma się tak stać to się tak stanie. Te, które nie chce mówić niech nie mówią ale proszę was nie nakrecajcie się na najgorsze bo ile można tak żyć w obawie, że A może coś się stanie. Nic się nie stanie urodziny zdrowe bobaski i tego wam życzę oraz mniej stresu :*
Jakoś podniosłą mnie ta wypowiedzenia na duchu... [emoji3590]

Po mnie już mąż krzyczy że mam przestać czytać [emoji2] i przestanę.. Bo rzeczywiście ja się sama nakręcam okropnie. Internet to czasem zloooo!

Czekam na wyniki bety i koniec z wariowaniem [emoji846]

Ja z farbowaniem i rozjaśnianiem bym się powstrzymała do drugiego trymestru. Reszta na tak :) oprócz paznokci akrylowych.

E91C6F0D-1852-4CD3-A45B-B188B057FC38.jpegE91C6F0D-1852-4CD3-A45B-B188B057FC38.jpegB01434F8-AD38-41C2-BAA8-9225E169E662.jpegC61B560C-251E-49A2-A2D6-85992BA06759.jpeg

Załączniki

• D4DD75CA-8727-412A-8149-4155C06C6511.jpeg
    D4DD75CA-8727-412A-8149-4155C06C6511.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 86
Teraz w wiekszosci salonow fryzjerskich stosowane sa preparaty bezpieczne. Dwie ciaze farbowalam wlosy na blondy i moje dzieci zdrowe. Moze ci raczej nie odpowiafac zapach farby. Poproś o farbe bez amoniaku . Ryzyko raczej zeby dobrze odbarwily sie wlosy.

Jakoś podniosłą mnie ta wypowiedzenia na duchu... [emoji3590]

Po mnie już mąż krzyczy że mam przestać czytać [emoji2] i przestanę.. Bo rzeczywiście ja się sama nakręcam okropnie. Internet to czasem zloooo!

Czekam na wyniki bety i koniec z wariowaniem [emoji846]
I tak ma być :) I wbij sobie do głowy, że będzie dobrze A jak zaczniesz myśleć źle to proszę nie zaglądaj do internetow :p jakby tak wierzyć wszystkiemu co jest napisane to połowa z nas nie powinna żyć już dawno :p A jak to właśnie mówią im mniej wiesz tym dłużej żyjesz xD

reklama
Do góry