reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Oj Lilija to chyba dziolcha !!! Dziolchy odbieraja talenty matkom! :-) Ja mamie odebralam talent do pieczenia ciast :-)
hehehe a niech bierze, żeby tylko mi sie zdrowa wykluła :). Ale wiesz co, wydaje mi się,że będę miała chłopaka, takie mam przeczucie od samego początku. To moje pierwsze, wiec tooootalnie mi obojetne jaka płeć

akuku i mówi,że działa tak ? Super, chyba go kupie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kurde wycieło mi

Lucalew super jest ok z dzidziusiem ;)

Curry jadłam przedwczoraj
1f60d
1f60d
chociaż nie smakuje tak jak przed ciążą, no cóż takie sa uroki z ciążą
1f606

Fajnie ze macie możliwość kupowania dopplera i posłuchać. Niestety nie jest dane mi posłuchać, bo Głucha jestem, od urodzenia :) szkoda nie mają taki domowy scan a to bym kupiła i każdego dnia popatrzyła.
1f603

Juz po wizytę położoną, 2h u mnie siedziała, pobrala mi krew i mocz. Z moczem jest wszystko w porządku. Następna wizyta na scan 12 lutego nie mogę doczekać
I 4 marca w związku z tarczyca, trzeba zbadać coś tam.

Miłego dnia !

Ostatnia edycja:
Beata przegoinasz hehe

Ja chce juz wiedzieć ;)

To jak tobjest z tym tetnem ? Jedni mowia ze 110-130 chlopak
140-160 dziewczynka..a inni na odrot??

reklama
Serio???!!!! Serio?????!!!!! Pięć tysięcy postów na godzinę????!!!!!
I z tego co widzę, najwięcej klikają te które już mają dzieciaki, ja to Was chyba muszę zgłosić do jakiejś pomocy społecznej, ż patologia w domu, że się dziećmi nie zajmują tylko na bb siedzą :p :p :p
Nie no, żartuję, ale poważnie nadrobić Was to maaaaaasssssssaaaaaakraaaaaaa!!!!!!

Do góry