mój lekarz chyba nie jest fanem tych tabeletek bo nigdy ich mi nie przepisywał :/ bo rozumiem że to te na receptę?Mi tabletki pomogły. Nie jest idealnie, ale brak wymiotów i nudności na poziomie, który pozwala mi jako tako funkcjonować.
reklama
Memories
Zaangażowana w BB
To przed nami intensywny tydzien wizyt ja w piątek mam na 18:45
I żeby iść za pozytywnym myśleniem.. zrobiłam zakupy na przecenach i kupiłam kilka (na prawdę niewiele!! ) ubranek dla bobaska. Ale no przecież jak ja to zobaczyłam to nie mogłam się powstrzymać. Zawsze jest 30 dni na zwrot w razie wu. I obym nie musiała zwracać
I żeby iść za pozytywnym myśleniem.. zrobiłam zakupy na przecenach i kupiłam kilka (na prawdę niewiele!! ) ubranek dla bobaska. Ale no przecież jak ja to zobaczyłam to nie mogłam się powstrzymać. Zawsze jest 30 dni na zwrot w razie wu. I obym nie musiała zwracać
StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Gdzie robiłaś zakupy?To przed nami intensywny tydzien wizyt ja w piątek mam na 18:45
StaraStaraczkaNew
Tak, to na receptę. Ja poprosiłam mojego wprost i dostałam na szczęście. Mam te Xonvea.mój lekarz chyba nie jest fanem tych tabeletek bo nigdy ich mi nie przepisywał :/ bo rozumiem że to te na receptę?
StaraStaraczkaNew
Wiem, że przewijały się tu już tematy Nifty Pro, Sanco itp. Wiecie, który jest lepszy, jeśli chce go po prostu zrobić ze względu na wiek i większe szanse słabego wyniku Pappa (o ile go zrobię)? Brak jakichś obciążeń rodzinnych, o których bym wiedziała. Na Nifty pro jest promocja do końca roku za niecałe 2000zl i się zastanawiam, czy jeśli jutro będzie ok na USG to czy go nie zamówić…
Memories
Zaangażowana w BB
Na Zarze, no przecież tam są tak słodziutkie te ubrania, że to jest szokGdzie robiłaś zakupy?
StaraStaraczkaNew
Gdybym znała płeć to byłoby łatwiej robić zakupyNa Zarze, no przecież tam są tak słodziutkie te ubrania, że to jest szok
NieTakaMałaMi
Zaangażowana w BB
Też mam na piątek dopiero i to nie u prowadzącego tylko z pakietu PZU (bo ostania była 19dni temu). Dobrze że Sylwester po drodze to myśli trochę zajmieTo przed nami intensywny tydzien wizyt ja w piątek mam na 18:45
reklama
Coffe18
Na Zarze, no przecież tam są tak słodziutkie te ubrania, że to jest szok
Oj tak ! I jakość też mega
Ja obkupiłam mojego roczniaka na rok do przodu już ahahahaha
Podziel się: