reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Ja od początku października chodzę z katarem do tego stopnia że naczyńka w nosie mi czasami pękają, flegma też od rana się pojawiaj co jakiś czas, natomiast nie mogę zrezygnować z chodzenia do pracy, bo jestem przed podpisaniem umowy, i te domowe sposoby mnie ratują, z tygodnia na tydzień jest coraz lepiej, o ile znasz swój organizm to będziesz czuła czy już trzeba wdrożyć leki czy wystarczą domowe sposoby ja próbuje domowymi i wiem że by wystarczyły gdyby nie konieczność chodzenia do pracy i za mała w związku z tym ilość snu
Przybijam pionę,to samo😅

reklama
Ja przełożyłam właśnie wizytę jutrzejszą z 18:45 na 16:45, zawsze to 2h mniej czekania 🙂 już sobie wkręcam że coś nie tak, bo mnie cycki dużo mniej bolą 😁

Rano idę też na krew sprawdzić sam progesteron, żeby zobaczyć czy i o ile leki go podbiły.
Ja też mam jutro wizytę i co chwilę sprawdzam czy cycki dalej bolą 🫣🤣

No właśnie ja odczuwam dużą różnicę i już mogę się tam normalnie dać dotknąć czy coś. I nie wiem, czy to nie za szybko na ustąpienie tego bólu. No nic. Jutro się okaże
Mnie też bolą dużo mniej niż na początku, ponoć organizm mógł się przyzwyczaić i dlatego możemy odczuwać w mniejszym nasileniu.

Ostatnia edycja:
reklama
Czytam teraz USG z wczoraj pisze YST 3mm YS to ciało żółte YST to rak chyba się jebnal bo nie znalazłam takiego oznaczenia i dodatkowo ciałko żółte w jajniku prawym. Czy to normalne w ciąży ? 😂 chyba ze na kacu po świętach był

Do góry