reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Ja od początku października chodzę z katarem do tego stopnia że naczyńka w nosie mi czasami pękają, flegma też od rana się pojawiaj co jakiś czas, natomiast nie mogę zrezygnować z chodzenia do pracy, bo jestem przed podpisaniem umowy, i te domowe sposoby mnie ratują, z tygodnia na tydzień jest coraz lepiej, o ile znasz swój organizm to będziesz czuła czy już trzeba wdrożyć leki czy wystarczą domowe sposoby ja próbuje domowymi i wiem że by wystarczyły gdyby nie konieczność chodzenia do pracy i za mała w związku z tym ilość snu
Przybijam pionę,to samo😅

reklama
Ja przełożyłam właśnie wizytę jutrzejszą z 18:45 na 16:45, zawsze to 2h mniej czekania 🙂 już sobie wkręcam że coś nie tak, bo mnie cycki dużo mniej bolą 😁

Rano idę też na krew sprawdzić sam progesteron, żeby zobaczyć czy i o ile leki go podbiły.
Ja też mam jutro wizytę i co chwilę sprawdzam czy cycki dalej bolą 🫣🤣

No właśnie ja odczuwam dużą różnicę i już mogę się tam normalnie dać dotknąć czy coś. I nie wiem, czy to nie za szybko na ustąpienie tego bólu. No nic. Jutro się okaże
Mnie też bolą dużo mniej niż na początku, ponoć organizm mógł się przyzwyczaić i dlatego możemy odczuwać w mniejszym nasileniu.

Ostatnia edycja:
reklama
Czytam teraz USG z wczoraj pisze YST 3mm YS to ciało żółte YST to rak chyba się jebnal bo nie znalazłam takiego oznaczenia i dodatkowo ciałko żółte w jajniku prawym. Czy to normalne w ciąży ? 😂 chyba ze na kacu po świętach był

Do góry