reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Też planowałam kupić detektor ale ten zwykły bo jest tanszy ale teraz Akuku narobiła mi smaka na sprawdzenie tętna czy chłopak czy dziolcha. Hmmm...

Ej dziewczyny robie ogórkową, ale coś mi w smaku nie pasuje. Czego mogłam nie dodać kurde... włoszczyzna,kostka rosołowa, koperek, liść laurowy, ziemniaki, ogórki, marchewka...cos mi nie gra

Lucalew bardzo się cieszę, że wszystko jest ok.

Akuku blizniaki nie muszą być koło siebie:-D ją mam jednego koło pępka, a drugiego bardzo nisko. Już nie da się zrobić im jednego zdjęcia :-D

Też myślałam nad dopplerem ale nie wiem czy nie denerwowalabym się mocniej jakbym któregoś nie znalazła.

Lilijka ona ma ten co ty pokazywalas.

Lucalew ! Mówiłam zr naczynko! Noo dziewczyny wy juz do gina chodzic nie musicie macie mnie ;) diagnozy online stawiam ;)

Anney tuchcesz curry a ja yum yum ! Od kilkdu dni !!! Aaaaa !!! Najgorsze ze m byl w sklepie i nie bylo ! Az mi sie plakac chce :( zostalo mi zrobic samemu.. ojej tylko zr tu musze kontrolowac temp oleju..i musi byc na głębokim a ja tyle oleju nie mam. M do sklepu juz nie pojedzir a ja nie wychodze z domu bo choram ;/
I co ja mam zrobic teraz..
Ja chce yumyum albo gniazdka ! Aaaa

reklama
Do góry