reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

cwicz kochana, jak bedziesz z nastepnym w ciazy bedzia jak znalazl :-)
kurs szybkiego pisania niepotrzebny ;)

ok. ja jade po dzieci o szkoly. sPAC mi sie chce!!!!!!! a juz myslalam,ze na dobre mi sily wrocily....

reklama
Piszę, tylko o tym o czym pamiętam.
Co do wątku zamkniętego jestem na tak!!! Też wolę o niektórych rzeczach pisać w takich miejscach, żeby nie każdy mógł przeczytać, to i już nie mogę się doczekać tej nagiej sesji Beatki :pP (bo to chyba ona miała wrzucić ;) )
Co do fb, to mam takie mieszane uczucia, tzn na kwietniówkach miałyśmy zamknięty i utworzyłyśmy zamkniętą gr na fb i tak się wtedy dziwnie podziało, jedne wolały bb inne fejsa, zrobił się podział, zaczęło się wyrzucanie, bo ktoś się nie udzielał i tym sposobem na bb już nie piszę od baaaardzo dawna (zostałam usunięta z zamkniętego jeszcze przed porodem) a na fb ciągle w kilka dziewczyn sobie klikamy, tylko trochę szkoda, bo fajna grupa była i jakoś tak się rozpadła. Więc jestem za tym, żeby wybrać jedno miejsce do pisania :)

Co do kremów na rozstępy, to świętą prawdą jest to, że najważniejsze są predyspozycję, genów się nie zmieni, masz mieć rozstępy to tego nie unikniesz. Ja w poprzedniej ciąży namiętnie smarowałam się mustela (fortunę na nią wydawałam) i wtedy tarfiłam na taki blog Sroka o.... polecam Wam z całego serca, dziewczyna robi super analizy kosmetyków dla mam i dzieci. Przerzuciłam się na Babydreama z rossmanna (całe 13zł za oapkowanie) i uważam, że to była super decyzja. Ani jednego rozstępu.
Teraz stosuję Babydreama i olejek arganowy.

Lucalew super, że wszystko ok!!!!

No i to by było na tyle, bo dzieć mi się obudził, więc obowiązki wzywają :)

A ja mam ochotę ostatnio bardziej na kwaśne, czuje że będzie chłopak, a w kalendarzy wychodzi ze dziecko splodzone w listopadzie to dziewczynka...chyba ze cos zle go rozumiem

reklama
Ja znalazlam te info na stronce o odczytywaniu plci.. wyzsze dziewczynka nizsze chlopiec .i tu zalezy jeszcze czy dziec szaleje czy w spoczynku jest.
No nic dowiemy sie najdalej w sierpniu.
Ja dzis na obiad leczo.. papryka cebula pomidory cukiniw czosnek i chilli mniam ;)

Wle dalej fzekam na yum yuma ..no masakra.. czekolade mam..ale nie to nie to ! Musze cos wymyslic no ;)

Do góry