reklama
renatkanuta
Fanka BB :)
spokojnie dziewczyny, ja również nie mam w planach wpraszać się do Was, ani burzyć harmonii i spokoju wśród Was. zwyczajnie zapytałam, bo już kiedyś temat FB mignął mi. Nie chcecie, to nie. Macie pełne prawo do tego, i to oczywiście nie jest powód do obrażania. Macie swoje towarzystwo, tematy i ok
ah i mam nadzieję, ze owa nowa panosząca się mamuska to nie ja, bo ja chyba jako ostatnio dołączyłam. nie chce być dla kogoś przeszkodą w udzielaniu się tu.
tyle w temacie.
dzien dobry wielkie
bylismy dzis u lekarza, bo Natalka dostala jakichś plam- ponoc to alergia pokarmowa, tylko pytanie na co... dostaliśmy jakaś maść sterydową. a ja przy okazji antybiotyk, bo wogole prawie stracilam głos. i chrypie jak Himilsbach.
nie wiem jak u Was, ale w Radomiu pogoda cudna!! słoneczko, cieplutki, 25 stopni. Bajka ) jutro ma byc jeszcze cieplej. zaraz wybieramy sie nad zalew na spacer! Milego dnia!
ah i mam nadzieję, ze owa nowa panosząca się mamuska to nie ja, bo ja chyba jako ostatnio dołączyłam. nie chce być dla kogoś przeszkodą w udzielaniu się tu.
tyle w temacie.
dzien dobry wielkie
bylismy dzis u lekarza, bo Natalka dostala jakichś plam- ponoc to alergia pokarmowa, tylko pytanie na co... dostaliśmy jakaś maść sterydową. a ja przy okazji antybiotyk, bo wogole prawie stracilam głos. i chrypie jak Himilsbach.
nie wiem jak u Was, ale w Radomiu pogoda cudna!! słoneczko, cieplutki, 25 stopni. Bajka ) jutro ma byc jeszcze cieplej. zaraz wybieramy sie nad zalew na spacer! Milego dnia!
Nikos
Mama Kuby i Leny
U nas pogoda też piękna.
Z tą alergią u małej, to pomyśl o pomidorach, selerze, one najczęściej uczulają.
Zdrówka renatka
Z tą alergią u małej, to pomyśl o pomidorach, selerze, one najczęściej uczulają.
Zdrówka renatka
renatkanuta
Nikos, dziękuje!
wlasnie myslalam o pomidorze ale dawalam pomidorówkę jej moze ze 3 tyg temu. zero czekolady, orzechów, kakao. te plamy to takie suche, lekko czerowne/łososiowe. w okolicy łokci, kolo klatki piersiowej i na plecach. zakropkowaną ma szyję i miejsca intymne. ale te kropki juz znikają. mam nadz ze masc pomoże i ze wyeliminujemy alergen.
wlasnie myslalam o pomidorze ale dawalam pomidorówkę jej moze ze 3 tyg temu. zero czekolady, orzechów, kakao. te plamy to takie suche, lekko czerowne/łososiowe. w okolicy łokci, kolo klatki piersiowej i na plecach. zakropkowaną ma szyję i miejsca intymne. ale te kropki juz znikają. mam nadz ze masc pomoże i ze wyeliminujemy alergen.
Blackberry
renatkanuta maść sterydowa to tak od razu z grubej rury...ja jestem upiornym alergikiem i maści sterydowe owszem działają szybko, ale znam ich skutki uboczne. Maścią sterydową trzeba przeprowadzić kurację zaleconą przez lekarza (najczęściej ok 10dni), ale nie wolno smarować od czasu do czasu jak coś się pojawi, bo skutki mogą być opłakane...ja tak zrobiłam. Moja pediatra na takie suchawe, liszajowate plamy, które pojawiły się u Mikołaja dała receptę na robioną maść cholesterolową z wit. A. Smaruję od razu jak mi się coś nie podoba i znika U nas działa rewela! Nawet na brodę podrażnioną permanentnym wyciekiem śliny I ja też się nią smaruję od czasu do czasu jak mi się coś zrobi. Jeśli będziesz chciała skład to spiszę Ci z recepty.
Temat fb już pomijam, bo od początku był niesmaczny, a po komentarzu beti2223 to nawet nie warto języka strzępić.
Temat fb już pomijam, bo od początku był niesmaczny, a po komentarzu beti2223 to nawet nie warto języka strzępić.
Nikos jeszcze na macierzyńskim dostałam umowę na czas nieokreślony. A pracę swoją lubię no i mam bardzo blisko jakieś 7-10min na nogach.
renatka objawy typowe wskazujące na alergię. Zwróć uwagę jeszcze na pietruszkę, cytrusy, sezam. U nas i wieprzowina i kurczak też uczulały- nie wiem jak będzie teraz jeszcze nie podawałam ponownie. No i szpinak u nas jest bee
Ja też dyskusję fb zostawiam bez komentarzy.
aankaa wracaj!!! !!! !!! nie ma tak łatwo. My tu chcemy, żebyś się udzielała. O co chodzi?
flower co tam u Was? Tak przelotem jesteś?
renatka objawy typowe wskazujące na alergię. Zwróć uwagę jeszcze na pietruszkę, cytrusy, sezam. U nas i wieprzowina i kurczak też uczulały- nie wiem jak będzie teraz jeszcze nie podawałam ponownie. No i szpinak u nas jest bee
Ja też dyskusję fb zostawiam bez komentarzy.
aankaa wracaj!!! !!! !!! nie ma tak łatwo. My tu chcemy, żebyś się udzielała. O co chodzi?
flower co tam u Was? Tak przelotem jesteś?
renatkanuta
BlackBerry - lekarz nam zapisała maść, mamy raz dziennie przez 3 dni smarowaac. ale wlasnie nie wykupilam jescze bo sie obawiam... i nie wiem czy czekac, a te miejsca natłuszczac tylko. to wlasnie tez masc robiona, ale nie powiem jaka bo recepte mam w samochodzie ;D - jak doczłapie sie to napisze )
Karolaola - zastanawiam sie czy to nie ekstrakt z pomaranczy zawarty w leku przeciwbólowym (ibuprofen) - dostala go niedawno przy zabkowaniu.
Karolaola - zastanawiam sie czy to nie ekstrakt z pomaranczy zawarty w leku przeciwbólowym (ibuprofen) - dostala go niedawno przy zabkowaniu.
Witam nowe i stare mamusie,
Ja tylko chciałam napisać, że nie rozumiem niektórych cynicznych komentarzy na temat FB. Każda z Was miała możliwość dołączenia do grupy, nie było żadnej selekcji, ale część z Was się nie zgłosiła po prostu.
Ja Was nie podczytuje, bo też mi brakuje czasu, zdjęć tu nie zamieszczam. A nawet gdyby to to jest forum publiczne, kazdy może tu wejść, nawet ktoś kto nigdy z Wami nie rozmawiał
A teraz z FB jest już tak jak pisała Oli.
I nie chodzi tu o konkretne osoby.
Ja dobrze pamiętam ankaa84, Blackberry, Flower188, Karolaola..reszty z Was po prostu nie znam
Ankaa84 naprawdę pisałaś kiedyś, że chcesz dołączyć do FB?
Pozdrawiam mamy i dzieciaczki
Ja tylko chciałam napisać, że nie rozumiem niektórych cynicznych komentarzy na temat FB. Każda z Was miała możliwość dołączenia do grupy, nie było żadnej selekcji, ale część z Was się nie zgłosiła po prostu.
Ja Was nie podczytuje, bo też mi brakuje czasu, zdjęć tu nie zamieszczam. A nawet gdyby to to jest forum publiczne, kazdy może tu wejść, nawet ktoś kto nigdy z Wami nie rozmawiał
A teraz z FB jest już tak jak pisała Oli.
I nie chodzi tu o konkretne osoby.
Ja dobrze pamiętam ankaa84, Blackberry, Flower188, Karolaola..reszty z Was po prostu nie znam
Ankaa84 naprawdę pisałaś kiedyś, że chcesz dołączyć do FB?
Pozdrawiam mamy i dzieciaczki
B
beti2223
Gość
CHCIAŁAM PRZEMILCZEĆ ALE WIDZĘ ŻE FAŁSZ PANUJE STRASZNY!
wolę wam od razu napisać że nie chce nikogo nowego niż udawać i ściemniać jak to niektóre.... a że w taki a nie inny sposób to trudno.. wolę tak niż tutaj ściemniać oh i ah a na fb co innego pisać... moja wypowiedz nie różni się od wypowiedzi Karoliny jak i z resztą Oli... też nie chcą nikogo nowego! SZCZEROŚĆ DROGIE PANIE!!!
wolę wam od razu napisać że nie chce nikogo nowego niż udawać i ściemniać jak to niektóre.... a że w taki a nie inny sposób to trudno.. wolę tak niż tutaj ściemniać oh i ah a na fb co innego pisać... moja wypowiedz nie różni się od wypowiedzi Karoliny jak i z resztą Oli... też nie chcą nikogo nowego! SZCZEROŚĆ DROGIE PANIE!!!
reklama
renatkanuta
ja proponuje temat Fb zamknąc juz. po co psuć klimat.