reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Ok, napisałam to wczoraj, żeby wyjaśnić tę kwestię. Nie chcę Was skłócać ani nic w tym rodzaju. Chciałam napisać co myślę. Też dużo z Was pamiętam i szanuję ale był czas na wpisanie się do Fb.
'
Pozdrawiam wszystkie mamuśki, zdrówka dla Waszych maleństw:*

Ps. Nie podczytuję Was, nie wklejam zdjęć, nie piszę. Nie wiem o co chodzi?

reklama
Karolina, dlategonie pcham się tam gdzie mnie nie chcą. Nic na siłę tak jak napisałam wcześniej.Ja też byłam z Wami od początku (dokładnie od 1 stycznia), ale mniejsza z tym.

Pamiętam jak weszłam tutaj po dłuższej przerwie i zastanawiałam się gdzie są pozostałe mamy z sierpniówek. Teraz wszystko się wyjaśniło. To trochę tak wygląda jak by te „nowe” mamy były „gorsze” od tych „starszych” bo nie dołączyli na BB w tym czasie co powinny. A też nie każda ma czas siedzieć i non stop pisać. Teraz na Forum wypowiada się garstka dziewczyn ( porównując do tego co było wcześniej.) Mam nadzieję, że nie będzie tak, że „sierpniówki 11 umrą śmiercią naturalną” bo nie będzie miał kto tu pisać.
Jagieńka, Mama,dzięki ;-)
Ania, wracaj ;-)

Jagieńka
, może tak jak piszę Mama, zrób jakieś „zawijace” z czymś w środku. W zależności kto z czym lubi. Co do spania to Kasia od dwóch nocy też się kręci i nie chcę spać.

Ostatnia edycja:
Ale dyskusja. Ja się nie wypowiadam. Jak już pisałam cieszę się że jestem z Wami.
Pogoda przepiękna! A propos to jak teraz ubieracie dzieciaki? iI na dworze i w domu?
Renatka- może to chodzi o mnie? Bo ja dołączyłam po Tobie. Ale mam to gdzieś! Zdrówka dla Was. Z tą maścią też bym się obawiała. Może coś łagodniejszego?
Pozdrawiamy wszystkie mamy i dzieci.;-)

Mama- w domu Natalcia najczesciej ma na sobie body z dł rękawem i rajstopy.

a na dwor dzis ma rajstopki cienkie, jeansy, body z krotkim i bluzeczka. plus kapelusik

a Ty jak ?

No właśnie my w dresie. Ale bez rajstop. Może za zimno? Dresik welurkowy, pod spód body na krótki rękaw, adidaski i czapeczka nie wiązana z cienkiej dzianinki. No nie wiem czy dobrze? Ja to trochę taka kwoka i bym przegrzała dzieci:-D

Karolaola - tak przelotem bo z pracy;-) u nas wsio dobre zaczynam odczuwać gorączkę podróżnych w sumie pierwszy dłuższy wyjazd z małą oprócz wizyt weekendowych u dziadków:-D
Renatkanuta - ja bym z tą sterydową mascią uważała tak jak dziewczyny piszą. Karolinka na przesuszoną skórkę też dostała maść cholesterolową z wit A i naprawdę polecam

cokies (jak sobie radzisz z trójką w domu?), Karolinkaz, Oli (oj to widzę że Filipek też owsik niezły;-)), Szuszu (Tomuś dalej taki gzreczniutki?) - pozdrówki! całusy dla Waszych bąbelków, zaglądajcie i piszcie w miarę możlwiości :tak:

reklama
Dzięki wszystkim za przepisy,chyba skorzystam z Twojego Flower na początek,mam nadzieję że nic nie zepsuję ;-)

Blackberry
,mam nadzieję że i nie mnie miałaś na myśli...(chociaż chyba nie bo nigdy nie byłam typem dominującym) ja chcem żebyście się wszystkie udzielały,nie przeszkadza mi że ktoś podczytuje,to jest,jak słusznie zauważyłyście-forum publiczne...jeśli jednak w jakikolwiek sposób się "panoszę" to zwróćcie mi uwagę,nie obrażę się :tak: jeśli mnie nie chcecie to też się wyniosę...

Beti2223,faktycznie,masz specyficzny sposób wypowiadania się :baffled:...i szczerością bym tej formy nie nazwała :no: chociaż pewnie zaraz napiszesz że jako "nowa" nie mam prawa głosu :dry: tak sobie próbuję przypomnieć,czy to nie Ty tak się piekliłaś jak nikt nie odpowiadał tu na Twoje wpisy?

Ostatnia edycja:
Do góry