reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Jestem jedna ze 'starych mamusiek' jak to piszecie.
Co do grupy zamkniętej na fb (piszę to jako ja a nie cała grupa- to tylko moje zdanie)
Pflaume- pamiętam Cię alee minęło sporo czasu i nie jesteśmy jakoś ze sobą zżyte, moim zdaniem do osob na fb jestem o stokroć bardziej przywiązana i wiem, że mogę powiedzieć im wszystko co leży mi na sercu bez zbędnego owijania w bawełnę. Znamy się z większością od początków ciąży i nasze znajomości trwają do dziś w porównaniu do znajomości 'starych mamusiek' i nowych z BB.
Jak dla mnie 'nowe' osoby znane czy też nie zakłóciły by wiele w relacjach które panują na fb.

Jeszcze raz powtarzam, jest to moje osobiste zdanie!

reklama
Ja też jestem jedną ze starych mamusiek:sorry: jak to śmiesznie nazwała jedna z was :-D:-D:-D:dry::dry:
Moje zdanie jest takie na początku była mowa o zakładaniu grupy i kto chciał mógł dołączyć... udzielałyście się wtedy wszystkie a jeśli nie to jak to każda piszę podczytywałyście więc mogłyście poprosić o przyjęcie i taki był by morał że BB by padło. kto chciał poprosił i jest. i tam panuje inna atmosfera niż tutaj , znamy się i możemy tam pisać wszystko i nie wyobrażam sobie by jakieś nowe osoby były dodawane do tej grupy.... a swoją drogą były już chyba z 3 osoby z nowych mamusiek które chciały dołączyć i trzeba było prosić o podanie informacji kim są i jaki jest ich nick na forum to nie doczekałyśmy się odpowiedzi :sorry: Ja oczywiście piszę za siebie to jest tylko moje zdanie... też kiedyś chciałam dołączyć do grupy zamkniętej na BB ale dostałam odpowiedz że nie ma do czego bo świeci pustkami...

A tak po za tym to na fb wydaje mi się że nie potrzebujemy podczytujących tylko osoby zaufane i udzielające się tam i moim zdaniem jest już komplet.
Więc sorry ale odemnie 4 x
NIE.... I BEZ URAZY DZIEWCZYNY , NIE ZNAMY SIĘ TAK JAK ZE STARYMI I NIE CHCE BYŚCIE CZYTAŁY NIEKTÓRE POSTY KTÓRE SĄ DOŚĆ OSOBISTE :sorry2::sorry2::sorry2:
A teraz mnie zlinczujcie :-D:-D:-D

beti ale wchodzic tutaj i tylkloo poczytywac to jest oki? a i wstawiac zdj? wobec innych mamusiek jest to nie w porzadku.
Dziewczyny duzo zdrowka maluszkom i ja uciekam stad

Dziewczyny mam nadzieję, że mnie nie "wywalicie"?

No wiesz Ty co? :angry:

Beti, karolinkaZ-spokojnie,rozumiemy i szanujemy Wasze zdanie :tak:na pewno żadna nie chce do Was na siłę...nie mam osobiście zamiaru burzyć Waszego spokoju :sorry2: myślę że najlepiej będzie skończyć ten temat bo zaczyna się nieprzyjemnie robić...

Dziewczynki,potrzebuję podpowiedzi jeśli chodzi o obiad...jutro przylatuje mój mąż z parą norwegów i ja nie mam pojęcia co zrobić...:confused: nadmienię iż niechętnie jedzą wieprzowinę czyli najlepiej jakiś drób...Macie jakieś sprawdzone pomysły?

Moje dziecko znowu wstało po 5.00 :szok: zaraz wyprowiantuję chłopców do szkoły i chyba sama się położę...

Ostatnia edycja:
Ale się porobiło. Mi się tutaj podoba. Ja fb w ogóle nie ogarniam. Piszmy tutaj. Jak ktoś nas nie chce to nie. Ja też póżno dołączyłam ale tu jest mi dobrze. Ale Aniu czemu uciekasz?
Jagienka to może jakieś kotleciki z kurczaka takie zawijane z czymś tam w środku? Mój to mięcho w każdej postaci by zjadł.
Pflaume Ty jesteś dużo wcześniej ode mnie więc nic się nie bój. A mnie tak póżno a dziewczyny bardzo miło przyjęły. I bardzo Wam za to dziękuje. Piszcie!

Jagienka, moje dziecko też coraz wcześniej wstaje (5.30)
Ja na obiad zrobiłabym gołąbki lub krokiety, no ale to wieprzowina.
Z drobiu to tylko jakaś roladka, może devolay.

aanka, pisz kochana, o co chodzi??

Pflaume juz dalam zapytanie czy dziewczyny zgodza sie na przyjecie ciebie do grupy... niektore maja watpliwosci bo minelo sporo czasu od porodu my tam juz od porodu jestesmy.. niektore osoby juz cie nie pamietaja .. no i mowia ze na facebooku poznalysmy sie na innym poziomie.. ale poczekamy zobaczymy co zadecyduja

to już wiadomo dlaczego nie masz czasem weny pisać, skoro udzielasz się na tylu forach:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-)

Nikos nie podoba mi sie podejscie niektorych starych mam wo=bec nowych. Mi naszczescie nikt nie urazil itp. Uwazam ze sa troche nie fair, bo jezeli maja czas wstawic zdjecie to moglyby sie tez odezwac tutaj, jestesmy chyba nieliczna grupa na bb co zalozyla prfil na fb

To i ja zabiorę głos w tej dość drażliwej sprawie. Odnośnie starych i nowych - ja pamiętam moment zakładania grupy na fb. Wówczas z fb nie korzystałam więc się tym nie zainteresowałam. Fakt jest taki, że nie udzielam się tu zbyt często - bardziej odpowiadał mi klimat starego forum. Obecna silna dominacja kliku bardzo słabo znanych mi osób sprawia, że nie do końca się tu odnajduję, ale to mój problem i niczyj inny - może po prostu bardziej dogadywałam się z tymi, z którymi czekałyśmy na dzieciaki (w moim przypadku od stycznia 2011). Nie zmienia to faktu, że forum bywa bardzo przydatne i w takiej kategorii je traktuję.

reklama
Nikos nie podoba mi sie podejscie niektorych starych mam wo=bec nowych. Mi naszczescie nikt nie urazil itp. Uwazam ze sa troche nie fair, bo jezeli maja czas wstawic zdjecie to moglyby sie tez odezwac tutaj, jestesmy chyba nieliczna grupa na bb co zalozyla prfil na fb
ania, ja na forum bb jestem od 2005r, to już chyba jestem prehistoryczna bb mama. Mnie tu dobrze, fajnie mi się z Wami gada, po co to zmieniać??
Nic się nie przejmuj, pisz, inaczej to nasze bb sierpniówki całkiem wygasną.
Pewne "Osoby" po prostu ignoruj. To najlepszy sposób, wierz mi;-).

Pozdrawiam,
miłego dnia:-)

Do góry