reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Jagienka nigdzie się nie wybieraj. Piszmy sobie a jak komuś nie pasuje to jego problem. Jak zrobisz ten obiad to pisz co i jak to też spróbuje.;-)
Flower możesz podać dokładny przepis na tego kurczaka? Ja w gotowaniu to tak sobie. O wiele bardziej wolę pieczenie. Ależ się chwalę:-D

reklama

Beti2223
,faktycznie,masz specyficzny sposób wypowiadania się :baffled:...i szczerością bym tej formy nie nazwała :no: chociaż pewnie zaraz napiszesz że jako "nowa" nie mam prawa głosu :dry: tak sobie próbuję przypomnieć,czy to nie Ty tak się piekliłaś jak nikt nie odpowiadał tu na Twoje wpisy?

każdy ma prawo głosu, ja nie mam prawa ci pisać że nie masz nic do gadania jako nowa... bo szczerze powiedziawszy to ja teraz można powiedzieć jestem nowa...... nie wydaje mi się żebym się kiedyś piekliła ze ktoś nie odpowiada na moje wpisy.....

swoją drogą zanim fb stało się takie jakie jest teraz nie miała bym nic przeciwko nowym osobą... a teraz jest inaczej i już...
nie musze i nie chce się tłumaczyć ze swojego stylu wypowiedzi chociaż wiem że nie jednej osobie się on nie podoba. tyle do powiedzenia mam, na temat FB.
skoro tak wam przeszkadza to że raz na ruski rok napisze co u Agatki i wstawię jej zdjęcie to proszę bardzo nie muszę tego robić.

jak miło wejść po pewnym czasie na forum i zobaczyć, że żyje:D nie ważne, że trochę atmosfera nadpsuta, ale żyje:)

powiem szczerze, że trochę klimatu forum mi brakuje, ale z drugiej strony mam na głowie dwójkę maluchów i jak mam się logować i jeszcze o nich pisać to mi się trochę nie chce. Może to nie przystoi matce polce, ale trudno :D.

pozdrawiam was dziewuchy, wszystkie, od a do zet :)

Kurcze dziewczyny dobrze się Was znowu czyta!
Super, że maluszki zdrowe.:-)

7 zębów Tomusia to chyba rekord wśród sierpniowych dzieciaczków przynajmniej tu na BB.

mucha
kogo jak kogo, ale Ciebie zapamiętałam jako tą pełną energii i siły:-D

karolaola, nic się nie zmieniło :D Dzieci mam naprawdę zajebiste, mówiąc nieskromnie :D. Wyspana chodzę, zadowolona też. Tyle, że nie chce mi się o nich pisać za dużo. Bo wystarczy, że ktokolwiek jak ze mną nie zaczyna gadać to 'jak dzieci?' więc chyba sama rozumiesz, że( wbrew pozorom) to jednak masochistką nie jestem :D

edit. i co tu kurna się pozmieniało z tymi buźkami że mi żadne nie działają :O
edit2. a już wiem, wyszłam z wprawy, chyba trzeba robić noski?! :-D

Ostatnia edycja:
reklama
mucha_nie_siada szczerze mówiąc atmosfera zgęstniała w dniu dzisiejszym, choć nie ukrywam jest inna niż w zeszłym roku.

Fajnie wiedzieć, że "stara gwardia" żyje i dzieciaki rosną. Pozdrawiam.

Beti, nie chodzi o szczerość tylko o formę. Należy postrzegać różnicę pomiędzy szczerością, a prostactwem...nawet u siebie. Niektórzy swoje chamstwo i brak szacunku do innych nazywają szczerością...niestety.

Ja rozumiem - FB nie daje takiej anonimowości jak BB, więc wiem o co chodzi, ale nikt na siłę się tam nie wybiera. Przynajmniej ja nie zamierzam naruszać Waszej prywatności, a niektóre z Was potraktowały to chyba jako zamach:-D

Fajnie się z Wami pisało, ale rozumiem Wasz wybór i to, że macie swoje towarzystwo. Tylko trochę głupio jak niektóre z Was piszą, że prawie wszyscy, którzy są tutaj to intruzi...może ciąża powoduje amnezję!:-)Pozdrawiam wszystkie z dobra pamięcią!

Do góry