reklama
Sansieviera
Zaciekawiona BB
A propos kosmetyków to odstawiłam wszystkie kremy z kwasami i retinolem a jeśli chodzi o antyperspirant to te zwykłe już dawno wyrzuciłam do kosza za dużo się naczytałam, używam tylko naturalnych w kremie , odstawiłam też całkowicie perfumy że względów zdrowotnych.
Odkąd jestem na bonjescie mdłości całkowicie odeszły, cieszę się że mi to pomaga przypuszczam że jestem na to skazana przez najbliższe 2 miesiace.
Poza tym cyce powiększają się jak szalone
Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny, jestem po świętach najedzona jak dzika świnka w poniedziałek wybieram się na badania krwi muszę na pewno powtórzyć TSH , glukozę i może zbadam progesteron bo tu dużo o nim wspominacie.
Buziaki
Odkąd jestem na bonjescie mdłości całkowicie odeszły, cieszę się że mi to pomaga przypuszczam że jestem na to skazana przez najbliższe 2 miesiace.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny, jestem po świętach najedzona jak dzika świnka w poniedziałek wybieram się na badania krwi muszę na pewno powtórzyć TSH , glukozę i może zbadam progesteron bo tu dużo o nim wspominacie.
Buziaki
Karolina2495
Fanka BB :)
Może masz teraz po badaniu?Znowu mam plamienia brązowe. Niby byłam niby mnie zbadał ale głowa jak to widzi to głupieje
Ja dzisiaj miałam krwawienie po wczorajszym sek.ie i moj juz dostal ode mnie zakaz. Dopiero teraz normalny sluz wrocil.. to samo było w poprzednich ciążach w 1 trymestrze.
Karolina2495
Ja dzisiaj wyprawiłam imprezę I dopiero się skończyła. Odliczałam żeby się położyć.. tylko ciepłej herbatki jeszcze brakujeRany tak mnie zmogło popołudniu że ledwo się toczę czy wy też tak macie? Zmęczenie jakby kręciło się w głowie takie uczucie jak po karuzeli ale spać nie mogę no masakra
A jutro wyjazd w góry
Annnna1994
Ono tak szybko nie ustaje. Pewnie w ciągu paru dni przestaniesz plamić.Znowu mam plamienia brązowe. Niby byłam niby mnie zbadał ale głowa jak to widzi to głupieje
A mogłabyś polecić jakiś naturalny antyperspirant?A propos kosmetyków to odstawiłam wszystkie kremy z kwasami i retinolem a jeśli chodzi o antyperspirant to te zwykłe już dawno wyrzuciłam do kosza za dużo się naczytałam, używam tylko naturalnych w kremie , odstawiłam też całkowicie perfumy że względów zdrowotnych.
Buziaki
NataliaNatka
Plamienia wczoraj wieczorem minęły, dzisiaj te jakby ich nie było… możliwe, że miałam podobną sytuację do Ciebie. A jak Ty się czujesz? Masz jeszcze plamienia?@NataliaNatka jak u Ciebie sytuacja ?
NataliaNatka
To witaj w klubie, ja w poniedziałek też udaję się na badania zalecone przez klinikę.A propos kosmetyków to odstawiłam wszystkie kremy z kwasami i retinolem a jeśli chodzi o antyperspirant to te zwykłe już dawno wyrzuciłam do kosza za dużo się naczytałam, używam tylko naturalnych w kremie , odstawiłam też całkowicie perfumy że względów zdrowotnych.
Buziaki
Trzymam kciuki za dobre nasze wyniki
Patka2207
no oby bo głowa świruje. I cały czas się bije czy iść na betę jutroOno tak szybko nie ustaje. Pewnie w ciągu paru dni przestaniesz plamić.
reklama
NataliaNatka
Dziewczyny, czy zauważacie żeby jednym z Waszych objawów były częstsze wizyty w toalecie ale na kupkę? U mnie przed ciążą nie było się czym chwalić a teraz jakoś zauważyłam zwiększona częstotliwość. Nie wiem czy coś mi szkodzi, czy po prostu tak jest.
Podziel się: