reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
A propos kosmetyków to odstawiłam wszystkie kremy z kwasami i retinolem a jeśli chodzi o antyperspirant to te zwykłe już dawno wyrzuciłam do kosza za dużo się naczytałam, używam tylko naturalnych w kremie , odstawiłam też całkowicie perfumy że względów zdrowotnych.

Odkąd jestem na bonjescie mdłości całkowicie odeszły, cieszę się że mi to pomaga przypuszczam że jestem na to skazana przez najbliższe 2 miesiace.

Poza tym cyce powiększają się jak szalone 🙈

Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny, jestem po świętach najedzona jak dzika świnka :D w poniedziałek wybieram się na badania krwi muszę na pewno powtórzyć TSH , glukozę i może zbadam progesteron bo tu dużo o nim wspominacie.

Buziaki

Znowu mam plamienia brązowe. Niby byłam niby mnie zbadał ale głowa jak to widzi to głupieje
Może masz teraz po badaniu?

Ja dzisiaj miałam krwawienie po wczorajszym sek.ie i moj juz dostal ode mnie zakaz. Dopiero teraz normalny sluz wrocil.. to samo było w poprzednich ciążach w 1 trymestrze.

Rany tak mnie zmogło popołudniu że ledwo się toczę 🫣 czy wy też tak macie? Zmęczenie jakby kręciło się w głowie takie uczucie jak po karuzeli ale spać nie mogę no masakra
A jutro wyjazd w góry🫢
Ja dzisiaj wyprawiłam imprezę I dopiero się skończyła. Odliczałam żeby się położyć.. tylko ciepłej herbatki jeszcze brakuje

A propos kosmetyków to odstawiłam wszystkie kremy z kwasami i retinolem a jeśli chodzi o antyperspirant to te zwykłe już dawno wyrzuciłam do kosza za dużo się naczytałam, używam tylko naturalnych w kremie , odstawiłam też całkowicie perfumy że względów zdrowotnych.

Odkąd jestem na bonjescie mdłości całkowicie odeszły, cieszę się że mi to pomaga przypuszczam że jestem na to skazana przez najbliższe 2 miesiace.

Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny, jestem po świętach najedzona jak dzika świnka :D w poniedziałek wybieram się na badania krwi muszę na pewno powtórzyć TSH , glukozę i może zbadam progesteron bo tu dużo o nim wspominacie.

Buziaki
A mogłabyś polecić jakiś naturalny antyperspirant? 🙂

Buziaki
To witaj w klubie, ja w poniedziałek też udaję się na badania zalecone przez klinikę.
Trzymam kciuki za dobre nasze wyniki :)

reklama
Dziewczyny, czy zauważacie żeby jednym z Waszych objawów były częstsze wizyty w toalecie ale na kupkę? U mnie przed ciążą nie było się czym chwalić a teraz jakoś zauważyłam zwiększona częstotliwość. Nie wiem czy coś mi szkodzi, czy po prostu tak jest.

Do góry