cokies
Fanka BB :)
Nikos co z tego ze na forum jesteś prehistoryczna bynajmniej na naszym sierpniówkowym wątku nie udzielałaś się chyba że pod koniec.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wyobrażam sobie by jakieś nowe osoby były dodawane do tej grupy....
...moim zdaniem jest już komplet.
Więc sorry ale odemnie 4 x NIE.... I BEZ URAZY DZIEWCZYNY , NIE ZNAMY SIĘ TAK JAK ZE STARYMI I NIE CHCE BYŚCIE CZYTAŁY NIEKTÓRE POSTY KTÓRE SĄ DOŚĆ OSOBISTE
Nikos co z tego ze na forum jesteś prehistoryczna bynajmniej na naszym sierpniówkowym wątku nie udzielałaś się chyba że pod koniec.
tak Beti2223, Ty i Twoja kultura, takt i delikatność , brak słów.
Ok uciekam, pozdrawiam Was gorąco babeczki, mam nadzieję, że nadejdzie taki czas że znajdę czas i na BB, ale narazie nie widzę takiego światł w tunelu. Chyba że dacie jakieś rady jak ten czas dobrze zoorganizować.
też chciałam pominąć TĘ kwestię, ale nie mogłam (@&#&$#)Jagienka ja mam zajebisty pzrepis na kuraka - wychodzi bardzo efektownie (nawet jak na surowo nie wyglada zbyt ladnie) do tego np warzywa na patelnie i obiadek gotowy (ciasto francuskie najlepiej kup w jakimś Lidlu czy Biedronce sa po 3 pln. do środka dodajesz co chcesz: serek pleśniowy/feta/żółty, pomidorki suszone/pieczarki/oliwki, szynka/boczek to już według tego co ci pzryjdzie do glowy i
kwestie FB pomijam