reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
To i ja się wypowiem, jako ta "stara". Byłam bardzo aktywna na BB do czasów grupy FB. Nie mam teraz czasu aby udzielać się wszędzie. Nie wchodzę, nie czytam co się dzieję na sierpniówkach, nie mam na to czasu ani chęci, bo Was nie znam. Te dziewczyny z którymi miałam najlepszy kontakt są w FB i to mi odpowiada. Nie chcę tam nowych osób, bo często piszemy o rzezczach prywtnych, nie związanych z dziećmi. Mam jakieś tam zaufanie do tych osób, i nie wyobrażam sobie, żeby ktoś obcy teraz tam wszedł i czytał. O

od czasu do czasu pisze bo od czasu do czasu czytam, nie siedzę na BB codziennie. a wobec kogo jest to nie w porządku ? to forum jest otwarte i dużo osób to czyta a po za tym jest tutaj kilka starych mamusiek które z przyczyn takich a nie innych tutaj zostały i chyba mam prawo podzielić się z nimi jak się rozwija moje dziecko i pokazać jak się zmienia. z resztą sama robisz tak więc nie ma o czym dyskutować. :-p

nie wyobrażam sobie by jakieś nowe osoby były dodawane do tej grupy....
...moim zdaniem jest już komplet.
Więc sorry ale odemnie 4 x
NIE.... I BEZ URAZY DZIEWCZYNY , NIE ZNAMY SIĘ TAK JAK ZE STARYMI I NIE CHCE BYŚCIE CZYTAŁY NIEKTÓRE POSTY KTÓRE SĄ DOŚĆ OSOBISTE :sorry2::sorry2::sorry2:

No comment za takie podejscie do jakby nie patrzac LUDZI!

Lepiej nie pchac sie tam gdzie nas nie chca - pamiętajcie o tym dziewczyny!

Ja może za duzo ne pisze, bo nie jestem zbyt wylewna, a czesto po prostu nie mam na to czasu ani sily ani ochoty. Ale podczytuje bardzo czesto, codziennie. I jestem jeszcze na czerwcowkach, bo tam panuje super mila atmosfera i tak samo witaja nowe jak i stare osoby, choc wiadomo ze z tymi ktore sa dluzej lepiej i latwiej im sie dogadac - jak w zyciu.
Tez mam nadzieje ze nikt mnie nie wyrzuci:/

tak Beti2223, Ty i Twoja kultura, takt i delikatność :no:, brak słów.

Ok uciekam, pozdrawiam Was gorąco babeczki, mam nadzieję, że nadejdzie taki czas że znajdę czas i na BB, ale narazie nie widzę takiego światł w tunelu. Chyba że dacie jakieś rady jak ten czas dobrze zoorganizować.

Jagienka ja mam zajebisty pzrepis na kuraka - wychodzi bardzo efektownie (nawet jak na surowo nie wyglada zbyt ladnie) do tego np warzywa na patelnie i obiadek gotowy (ciasto francuskie najlepiej kup w jakimś Lidlu czy Biedronce sa po 3 pln. do środka dodajesz co chcesz: serek pleśniowy/feta/żółty, pomidorki suszone/pieczarki/oliwki, szynka/boczek to już według tego co ci pzryjdzie do glowy i

kwestie FB pomijam

Nikos co z tego ze na forum jesteś prehistoryczna bynajmniej na naszym sierpniówkowym wątku nie udzielałaś się chyba że pod koniec.

No chyba jednak nie, kochana.
To nie zmienia faktu i sensu mojej wypowiedzi, że TU mi dobrze. Z tymi mami, które TUTAJ są i chcą TUTAJ na BB pisać, starymi, czy nowymi......
Brakuje mi kilku mam jak Oli.B, Marcelina.Z nimi i kilkoma innymi fajnie było sobie podyskutować.

tak Beti2223, Ty i Twoja kultura, takt i delikatność :no:, brak słów.

Ok uciekam, pozdrawiam Was gorąco babeczki, mam nadzieję, że nadejdzie taki czas że znajdę czas i na BB, ale narazie nie widzę takiego światł w tunelu. Chyba że dacie jakieś rady jak ten czas dobrze zoorganizować.

Dziękujemy, lepiej byśmy tego nie ujęły;-)

reklama
Jagienka ja mam zajebisty pzrepis na kuraka - wychodzi bardzo efektownie (nawet jak na surowo nie wyglada zbyt ladnie) do tego np warzywa na patelnie i obiadek gotowy (ciasto francuskie najlepiej kup w jakimś Lidlu czy Biedronce sa po 3 pln. do środka dodajesz co chcesz: serek pleśniowy/feta/żółty, pomidorki suszone/pieczarki/oliwki, szynka/boczek to już według tego co ci pzryjdzie do glowy i

kwestie FB pomijam
też chciałam pominąć TĘ kwestię, ale nie mogłam (@&#&$#)

fikusowo, nawet nie żartuj;-)

Do góry