Karolaola fajnie się czyta, że jesteś zadowolona z powrotu do pracy. W końcu widać, że kobieta mimo nieograniczonej miłości do dziecka, potrzebuje też wyjść do ludzi. Po Twoich słowach widać, że odżyłaś. Co do dermatologa..szkoda słów, lekarze chyba się teraz boją wydawać jakiekolwiek zaświadczenia. Ja dzisiaj jadę z Małą na testy do alergologa, więc napiszę Wam później czy warto się w to bawić.
Nikos my jesteśmy na butelce i używamy smoczka 3, który jest od 4 msc, ale tak szczerze to wprowadziłam go dopiero po 5 msc, gdyż wcześniej za szybko leciało. Ja mam smoczki z „MAM” i tam jest tylko jedna dziurka o różnej wielkości.
Renatkanuta gratuluje pracy, teraz to już na pewno będzie do przodu. Najważniejsze, że Twój plan się ziścił. Co do spacerówki, to my dalej w gondoli, ale Mała jak jest na spacerze to próbuję się podnosić, więc chyba lada chwila trzeba będzie wymienić wózek na spacerówkę, tylko, że chyba wolałabym poczekać aż będzie stabilniej siedziała, bo ta półleżąca pozycja wydaje mi się niewygodna.
Maaga…faktycznie do d****Ja niestety Ci nie pomogę, gdyż jestem z innej części Polski. Jakbyś szukała we Wrocławiu to i owszem, bo tam wynajmujemy mieszkanie.
Taycia macie już ponad 10 kg!!!!!wow, ale w końcu to chłopak. Musi być duży, żeby bronić później takie malutkie kruszynki jak moja córcia ;-) U nas przekroczyliśmy 6 kg
Dziewczyny, które wracają do pracy, życzę Wam powodzenia i nie ukrywam iz trochę zazdroszczę. U nas mały dołek finansowy i chyba dołek w macierzyństwie. Wczoraj nawet krzyknęłam na moją Niuńkę, miałam później ogromne wyrzuty sumienia,ale moje nerwy już puszczają. Też tak macie, czy tylko ja potrzebuje wolnego od dziecka? Mimo całej miłości do mojego Skarba to nie ukrywam, że zrobiłabym sobie 24h wakacje ....to chyba tez ta pogoda tak wpływa na nastrój. Niech już będzie wiosna!!!!!!!!