moja mała ogólnie jak zje dłużej niż 5-6 minut to jestem zadowolona no chyba że przy cycku zaśnie to wtedy ciumka tak sobie jak smoczek a ja jej pozwalam bo sobie moge ja bezkarnie poprzytulac i obcalowac na spiocha (normalnie to krzyczy i odwraca glowke tak bardzo nie lubi byc calowana indywidualistka jedna -tylko po stopach mozna o!) no i laktacje troche podrasuje.
a ja myślałam że jestem wyrodna matka że pozwalam dziecku całą noc w zasikanym pampku spać
przebieram w nocy tylko jak mała się skupka.
Patisa - teraz z każdym dniem twój maluszek będzie coraz to fajniejszy! ten ostatni miesiąc to błyskawiczny rozwój zaobserwowałam u Karolci. A jak to badanie słuchu wygląda? my idziemy we wtorek bo mała miała podane 3 bardzo silne antybiotyki zaraz po urodzeniu które mogą uszkodzić słuch
no właśnie a propos rozwoju to pochwalę się że przedwczoraj po kąpieli mała pierwszy raz wpakowała sobie palec u nogi do buzi a dzisiaj to już ciągle obydiwe nóżki w buzi są.
Swoją droga to ciekawe któremu bąbelkowi pierwszy ząbek wyjdzie
My byliśmy wczoraj z małą u pediatry na kontroli i waży już 6730, mierzy 64cm. Lekarka zachwycała się jaka bystra, jakie mądre oczka ma, jaka ruchliwa, wygimnastykowana "akrobatka" i charakterna (oberwał się lekarce kopniak i dostała po łapach jak włożyła małej patyczek do ust żeby gardziołko obejrzeć
- no ale czego sie spodziewac jak mała ma takich rodziców - mieszanka wybuchowa).