reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Dobra dziewczyny ,mam wasze nazwy i tydzień ciąży wpisany na grupie ale daty porodu nie . Robię poprawki w liście i jakbym mogła was prosić o podanie mi tej daty bo chciałam was dzisiaj dopisać .
@Annara , @golem89 , @Kejt90 , @agentkax
Hejka! Z apki to 23.08 wychodzi.
Ale od lekarza jeszcze nie dostałam daty, dopiero na początku stycznia

reklama
Mnie cycki bolą od początku praktycznie. Każda ma inaczej 😅

Dziewczyny, a Wam też się tak przetłuszczają włosy?! Ja muszę myć codziennie, a wcześniej spokojnie co 2 dzień. Teraz na drugi dzień mam tłuste strąki ….
u mnie włosy nie ale skóra na twarzy jakaś tłusta ,a usta suche jak pieprz🫣

Kochaniutkie nasze,
Przyszłe mamuśki bądźmy dla siebie w tym czasie oparciem i wsparciem.

Trzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty! 💜

23.12. - @Annnna1994
23.12. - @Julia96!
23.12. - @sawcia92
23.12. - @Ewusia123
23.12. - @Sansieviera
23.12. - @Gosia0132
23.12. - @maga657

Wizyty:
24.12. - @Gosia0132
28.12. - @marzycielko
30.12. - @Annnna1994
30.12. - @Coffe18
30.12. - @StaraStaraczkaNew
30.12. - @Kejt90
31.12. - @Kasia.90
02.01. - @angeliskax
02.01. - @NataliaNatka
02.01. - @Kinga L
03.01. - @Patka2207
03.01. - @wiktoria__
03.01. - @Memories
03.01. - @NieTakaMałaMi
07.01. - @Magnolia89
07.01. - @Karolina2495
07.01. - @Wiktoria9
08.01. - @NieTakaMałaMi
10.01. - @Olkap
11.01. - @mikomiko
13.01. - @wiolaho
14.01. - @AgnesM
22.01. - @dominisia2605
Wpisz mnie proszę na 31.12 - wizyta USG

O nie!!!
Ale ktoś przylazł chory z objawami?
My mieszkamy za granicą i przyjechali nas odwiedzić brat męża z żoną i dzieckiem. I jak oni mówią “oni cały czas są chorzy bo dziecko przynosi ze żłobka”. Nie chce być chamska, ale też sie jakoś specjalnie nie leczyli i lodami się zajadali.
Trzymałam się długo, trochę stąpało gardło. A dziś mam zatkany nos i ucho…

reklama
My mieszkamy za granicą i przyjechali nas odwiedzić brat męża z żoną i dzieckiem. I jak oni mówią “oni cały czas są chorzy bo dziecko przynosi ze żłobka”. Nie chce być chamska, ale też sie jakoś specjalnie nie leczyli i lodami się zajadali.
Trzymałam się długo, trochę stąpało gardło. A dziś mam zatkany nos i ucho…
Współczuję :( ale może to jakieś niegroźne wirusy i miejmy taką nadzieję!
Ja też muszę się liczyć z tym że mogę się czymś zarazić, bo będę się widziała z kilkunastoma ludzi z rodziny…

Do góry