reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Ja w święta chce pokazać śpioszki w pudełku z napisem ,, Merry Christmas” mamie siostrze i babci Bo już marzy o prawnuku. Teściowej nie chce mówić (wkurzyła mnie w tamtym roku jak wypaliła z tekstem do szwagierki, że Kamilka będzie mieć kuzyna/kuzynke ) ale muszę bo już podejrzewa 😒😒 przyjaciółka od razu. W tamtym roku mnie dużo wspierała po cp i kibicowała, nie wytrzymałam i dobrze bo jest moja dobra dusza i uspokajaczem 🥰
Ale to była jakaś aluzja do Ciebie? Że macie się postarać o dziecko czy coś?

Ale to była jakaś aluzja do Ciebie? Że macie się postarać o dziecko czy coś?
niee. W tamtym roku byłam w cp i zanim trafiłam do szpitala powiedzieliśmy teściowej i mówiłam jej, żeby nie mówiła nikomu bo nie chce zapeszać na razie… z resztą potem w szpitalu mi powiedziała, że wykrakałam. Nigdy jej tego nie zapomnę

Cześć dziewczyny, to moja pierwsza ciąża, wg aplikacji termin 20.08.2024, natomiast przypuszczam że ciąża jest młodsza, mam długie cykle i nie monitorowałam owulacji, pierwsza wizyta u ginekologa dopiero 7 stycznia wg terminu miesiączki to będzie równo 8 tydzień póki co zrobiłam tylko domowy test i jedno badanie krwi z wczoraj: beta 600 i progesteron 16, więc czekam cierpliwie jak to się rozwinie, ciężko teraz dostać się do dobrego lekarza moi powyjeżdżali na święta i sylwestra 😂

Mnie cycki bolą od początku praktycznie. Każda ma inaczej 😅

Dziewczyny, a Wam też się tak przetłuszczają włosy?! Ja muszę myć codziennie, a wcześniej spokojnie co 2 dzień. Teraz na drugi dzień mam tłuste strąki ….
To był mój pierszy objaw ciąży 🙈 umyłam rano a wieczorem już się nadawały do mycia... w sumie mało co się zmieniło od tamtej pory...

reklama
Do góry