reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Hej jestem:D
Miło, że się stęskniłyście:D Nadal jestem w dwupaku ale miałam kilka zwariowanych dni.
Maggie- ale fajnie masz, już jutro będziesz miała dzidzię swoją w ramionkach. Taką kruszynkę malusią. Buziaczki.

Nie jestem w stanie was nadrobić... ani spamiętać co u kogo. Widziałam 2 nowe dzieciaczki nasze?:) GRATULACJE!
A u nas po tych wszystkich wydarzeniach przyspieszyliśmy wszystkie przygotowania i SŁUCHAJCIE pokoik Wiktora jest gotowy. Muszę się tylko jeszcze do szpitala spakować.
Dzisiaj byłam u okulisty ale nic na razie nie wiadomo, muszę mieć to wstrętne badanie z zapuszczaniem kropel robione... za tydzień będzie wiadomo.

reklama
karolaola Ola :-) miała być Nadia ale mi się ostatnio odmieniło ;-)
Wy się tak szykujecie do tego pierwszego spotkania ;-) muszę i ja się troszkę ogarnąć
Idę kąpać córkę bo mi z gołym tyłkiem lata po domu ;-) i krzyczy goła pupka goła pupka

Witajcie!
dzisiaj rano mialam masaz szyjki,odeszlo mi troche czopu...
potem poprzytulalam sie do meza,ale smiesznie bylo:-D:-D:-D
Teraz mnie czeka skakanie na pilce i zobaczymy co sie rozkreci...moze nic:confused::confused::confused:
mama juz do nas przyjechala,wiec moge sie rozwiazywac smialo:-):-)
Jak tam dziewczynki,jakie nastroje???
U nas jest letnia pogoda...ja sie dusze:no::no::-p:-p:-p:-p

A choliwa od rana mnie boli strasznie jakby tam w środku na dole- nie wiem co to jest. Niby jak na okres albo na zbyt długie trzymanie siusiu. Inczej tego nazwać nie umiem. Chodzić ciężko, wstać nie dam rady sama prawie. No i co kilka dni wymiotuję rano- nie codziennie. Na 100% nie jest to zatrucie.
A jak siusiam to ból w podbrzuszu mega mi się potęguję. Po tych moich antybiotykach dowcipnych mam plamienia różowawe... Jak biorę te doustne antybiotyki to aż mnie skręca. To już chyba 10 raz w ostatnich miesiącach. Jeszcze ze 2 tygodnie i będę chciała sie rozpakować.
Masakra jakaś. Rozpadam się na kawałeczki.

JA JUZ NIE MOGE!!!!!!!

Mam kryzys jakis, juz nie moge w tej ciazy. Ciezko mi sie oddycha, chodzi jeszcze gorzej, ciagle mi "slodko" w ustach i nie moge sie napic a pije juz z 10 litrow plynow dziennie! Jest mi goraco, nie nie goraco, ja sie dusze! I ciagle jestem glodna a po jedzeniu mi jakos znowu "slodko". Juz chce urodzic!!!!!!

reklama
Do góry