reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

EwaK, nie sądzisz chyba że ja mam równo pod sufitem? Na dodatek będę sama z dzieciakami :O:O:O. Jak Li się urodziła to przez pierwszy miesiąc nie wiedziałam jak kobiety to robią, że mają małe dziecko, są wykąpane, umalowane, pięknie ubrane, wypoczęte i jeszcze mają czas jeździć z wózkiem 2h :-D
Teraz pewnie będę już w ogóle miała w chacie KONGO :-D

edit. sagaa co z Ciebie za pożytek, jak mi uciekasz ?:-D

reklama
Ewa, dacie radę, początki często bywają trudne, musicie się dotrzeć;-)

Właśnie wylałam wielką szklankę coli..jakbym miała mało zajęć to jeszcze muszę z mopem latać:-D

Igasia- a mysmy myslaly ze ty juz sie rozpakowałas...no to czekamy dalej :)
szuszu- a ty juz do Oli pognalas?? szybko :) Super ze masz taka możliwosc:) Jak sie Oli czuje po cesarce, jak ten jej 'konkubent' sie spisał ;P
Ewa- witamy w domu i u nas w jednopaku.
maggie- trzymam kciuki za jutro...czekamy na smska jak córa pojawi sie na świecie....mam nadzieje ze jutro nam zdradzisz jakie imie dostala :)

Igasia- a mysmy myslaly ze ty juz sie rozpakowałas...no to czekamy dalej :)
szuszu- a ty juz do Oli pognalas?? szybko :) Super ze masz taka możliwosc:) Jak sie Oli czuje po cesarce, jak ten jej 'konkubent' sie spisał ;P
Ewa- witamy w domu i u nas w jednopaku.
maggie- trzymam kciuki za jutro...czekamy na smska jak córa pojawi sie na świecie....mam nadzieje ze jutro nam zdradzisz jakie imie dostala :)

Devi, Oli czuje się bardzo dobrze, tylko musiała leżeć i to ją trochę denerwowało, ale tylko do ok 22. Później może wstać.
Mówiła, że jak na razie to Filipek jest przeciwieństwem Piotrusia, który ciągle się darł. K. spisał się chyba dobrze, ale jak ja byłam to już do Gdańska wracał.

A jak Twój nastrój

MAGGIE WIELKIE KCIUKASY ZA JUTRO!!!!!!!! ALE CI FAAAAAAJNIE!

AKUTAN mnie tez od paru dni muli, i takie same objawy na dole, a sikam chyba co 20minut teraz.wytrwamy kochana!

EWA witaj kochana! ee tam nie ogarniasz, to dopiero pare dni, ciezko jest z 1 dzieckiem ogarnac, a z dwoma? powolutku powoltku...

IGASIA my tu sie o Ciebie martwimy a Ty na masaze chodzisz (he he, masaze...)

MUCHA nie czepiaj sie SAGII!

Jezu jak mi sie chce pic, pije jak na kacu, a potem sie dziwie czyt u gory ze sikam co 20 minut, no ale mam taki fajny soczek z czarnej porzeczki, ech chyba jeszcze szklaneczke obale...

to super ze Oli sie dobrze czuje...a tatus szybko wyemigrował ;)

a ja dziekuje, duzo lepiej....po 9 miesiacach piewrszy prawdziwy kryzys i burza hormonow przetrwana...oby ostatnia :)

reklama
Do góry