reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Hej jestem:D
Miło, że się stęskniłyście:D Nadal jestem w dwupaku ale miałam kilka zwariowanych dni.
Maggie- ale fajnie masz, już jutro będziesz miała dzidzię swoją w ramionkach. Taką kruszynkę malusią. Buziaczki.

Nie jestem w stanie was nadrobić... ani spamiętać co u kogo. Widziałam 2 nowe dzieciaczki nasze?:) GRATULACJE!
A u nas po tych wszystkich wydarzeniach przyspieszyliśmy wszystkie przygotowania i SŁUCHAJCIE pokoik Wiktora jest gotowy. Muszę się tylko jeszcze do szpitala spakować.
Dzisiaj byłam u okulisty ale nic na razie nie wiadomo, muszę mieć to wstrętne badanie z zapuszczaniem kropel robione... za tydzień będzie wiadomo.

reklama
karolaola Ola :-) miała być Nadia ale mi się ostatnio odmieniło ;-)
Wy się tak szykujecie do tego pierwszego spotkania ;-) muszę i ja się troszkę ogarnąć
Idę kąpać córkę bo mi z gołym tyłkiem lata po domu ;-) i krzyczy goła pupka goła pupka

Witajcie!
dzisiaj rano mialam masaz szyjki,odeszlo mi troche czopu...
potem poprzytulalam sie do meza,ale smiesznie bylo:-D:-D:-D
Teraz mnie czeka skakanie na pilce i zobaczymy co sie rozkreci...moze nic:confused::confused::confused:
mama juz do nas przyjechala,wiec moge sie rozwiazywac smialo:-):-)
Jak tam dziewczynki,jakie nastroje???
U nas jest letnia pogoda...ja sie dusze:no::no::-p:-p:-p:-p

A choliwa od rana mnie boli strasznie jakby tam w środku na dole- nie wiem co to jest. Niby jak na okres albo na zbyt długie trzymanie siusiu. Inczej tego nazwać nie umiem. Chodzić ciężko, wstać nie dam rady sama prawie. No i co kilka dni wymiotuję rano- nie codziennie. Na 100% nie jest to zatrucie.
A jak siusiam to ból w podbrzuszu mega mi się potęguję. Po tych moich antybiotykach dowcipnych mam plamienia różowawe... Jak biorę te doustne antybiotyki to aż mnie skręca. To już chyba 10 raz w ostatnich miesiącach. Jeszcze ze 2 tygodnie i będę chciała sie rozpakować.
Masakra jakaś. Rozpadam się na kawałeczki.

JA JUZ NIE MOGE!!!!!!!

Mam kryzys jakis, juz nie moge w tej ciazy. Ciezko mi sie oddycha, chodzi jeszcze gorzej, ciagle mi "slodko" w ustach i nie moge sie napic a pije juz z 10 litrow plynow dziennie! Jest mi goraco, nie nie goraco, ja sie dusze! I ciagle jestem glodna a po jedzeniu mi jakos znowu "slodko". Juz chce urodzic!!!!!!

reklama
Do góry