reklama
LANA
Fanka BB :)
no ja też broszkę zawsze jak golę to zostawiam paseczek nigdy do zera ale teraz do szpitala stwierdziłam ,że będzie bardziej higienicznie tak na zero .Majtki też mam do szpitala takie z siateczki na słonia dosłownie normalnie sexi-plexizawsze nosiłam stringi a teraz z tymi wkładkami wiecznie śmigam więc kupiłam takie ala bokserki sama się z tych gaci śmieję.
JJ-po cc słyszałam ,że właśnie też nie wolno zwykłych gaci nosić w szpitalu tylko bez bo rana ma oddychać i mieć ciągły przepływ powietrza tak jak broszka po naturalnym,i trzeba uważać aby Ci gumka od gaci nie szorowała po szwie od cc
Malgo000-ja jechałam maszynką na oślep bo mam już lustrzycę normalnie przez brzuch nic nie widzę,mąż tylko sprawdził,czy jest ok
karolaola-ja też w sumie tak nabierząco staram się dbać o siebie azurki ,włoski itp.bo to nie wiadomo kiedy Cię chwyci i wylądujesz na porodówce ale teraz to tak ful serwis zrobiłam na raz bo bałam się ,że jak zmyję paznokcie np. wczoraj i by mnie w nocy coś chwyciło to wylądowałabym w szpitalu z paznokciami łyskamiLANA mówisz, że warto wyglądać przy pierwszym spotkaniu z maluchamiJa już teraz co parę dni dbam o ogoloną pipkę, pomalowane paznokcie itd, bo to nie wiadomo kiedy człowieka złapie
JJ-po cc słyszałam ,że właśnie też nie wolno zwykłych gaci nosić w szpitalu tylko bez bo rana ma oddychać i mieć ciągły przepływ powietrza tak jak broszka po naturalnym,i trzeba uważać aby Ci gumka od gaci nie szorowała po szwie od cc
Malgo000-ja jechałam maszynką na oślep bo mam już lustrzycę normalnie przez brzuch nic nie widzę,mąż tylko sprawdził,czy jest ok
Pflaume
Szczęśliwa Mama :)
Kasica,Grześ jest słodziutki
Dominic,super, że z Dominisiem coraz lepiej i przybiera na wadze
Maggie, będziedobrze.
Saga,trzymam kciuki żeby się w końcu udało coś zdziałać
Devi, głowado góry
Susumali,korzystaj póki możesz, a co
Bishopka, rozwaliłaśmnie tymi barchanami. Muszę to zapamiętać. Ja zaopatrzyłam się w gatkisiatkowe.
Maggie, mójteż nie odróżnia
My powizycie. Opiszę w odpowiednim wątku.
Co dogolenia to podpytałam dzisiaj położnej jak tamz goleniem okolic bikini przycesarce, to powiedziała, że nie muszę na zero( nawet się tak gole) tylko ważneżeby było ogolone w górnej części
U mniemetoda z lusterkiem już nie działa, wczoraj próbowałam i się tylko wkur…. W końcumąż mi pomógł…
mucha_nie_siada
karolaola, zdecydowanie. Nawet z lekarzem się dziwimy, że skurcze, że coraz gorsza szyjka. A teraz jakby wszystko 'stanęło'. Żadnych skurczy, szyjka bez zmian od dłuższego czasu.. Więc chyba nie dane mi będzie prędko urodzić:-).
Malgo000, ja lecę już na oślep z przyzwyczajenia (drugi rok w ciąży ) - więc mi nie robi. Ale prawdą też jest, że włosy np. na nogach prawie wcale mi nie rosną w ciąży. Po tygodniu mam takie jak normalnie po 1-2 dniach, a nie należę do tych osób ze szczególnym 'zarostem'. Więc bym raczej powiedziała, że pod tym względem mój organizm jest dla mnie łaskawy :-)
maggie, a Ty o której jutro masz cięcie?
Malgo000, ja lecę już na oślep z przyzwyczajenia (drugi rok w ciąży ) - więc mi nie robi. Ale prawdą też jest, że włosy np. na nogach prawie wcale mi nie rosną w ciąży. Po tygodniu mam takie jak normalnie po 1-2 dniach, a nie należę do tych osób ze szczególnym 'zarostem'. Więc bym raczej powiedziała, że pod tym względem mój organizm jest dla mnie łaskawy :-)
maggie, a Ty o której jutro masz cięcie?
Tonya
Zadowolona z życia :)
Maggie jak Ty dzis noc przeżyjesz? Będziesz spała?
Piszecie o tych przygotowaniach pieknościowych, a ja się właśnie zastanawiam czy można mieć pomalowane paznokcie bo w razie cc to jednak jest to operacja, a ponoc do operacji anestezjolog potrzebuje mieć czyste pazurki żeby je obserwować - po sinieniu paznokci zawsze wie, że coś jest nie tak...wiecie coś o tym? Bo ja dziś czerwień ze stópek zmywam i zastanawiam się czy jutro drałować do kosmetyczki...
Mucha Ty to masz siłę przekonywania, nawet własny organizm zmusiłaś do wstrzymania akcji porodowej
Sagaa i reszta dziewczyn, które już nie mogą się maleństw doczekać, napiszę na wątku o wspomagaczach porodowych przepis na herbatkę, który dostałam od położnej, mam ją pić od jutra - może coś wywoła ;-)
Piszecie o tych przygotowaniach pieknościowych, a ja się właśnie zastanawiam czy można mieć pomalowane paznokcie bo w razie cc to jednak jest to operacja, a ponoc do operacji anestezjolog potrzebuje mieć czyste pazurki żeby je obserwować - po sinieniu paznokci zawsze wie, że coś jest nie tak...wiecie coś o tym? Bo ja dziś czerwień ze stópek zmywam i zastanawiam się czy jutro drałować do kosmetyczki...
Mucha Ty to masz siłę przekonywania, nawet własny organizm zmusiłaś do wstrzymania akcji porodowej
Sagaa i reszta dziewczyn, które już nie mogą się maleństw doczekać, napiszę na wątku o wspomagaczach porodowych przepis na herbatkę, który dostałam od położnej, mam ją pić od jutra - może coś wywoła ;-)
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
Nie mam pojęcia co napisać... Wszystko mi się w głowie pomieszało co i kto napisał
Chyba z 15 stron musiałam przeczytać i to zaledwie od wczoraj wieczorka...
Tonya
Zadowolona z życia :)
Nie mam pojęcia co napisać... Wszystko mi się w głowie pomieszało co i kto napisał
mam to samo jak tyle nadrabiam
reklama
LANA
Tonya-w sprawie pomalowanych paznikcji w trakcie cc pytałam mojego gina ,czy mogę mieć delikatny frenczyk na dole i górze i powiedział,że tak ale bez szaleństw ja też zawsze maluję na czerwono ale teraz od 2 mieś. przeszłam na delikatny frencz i mała naklejeczka na dużym palcu u nogi i nic więcej.
Maggie-trzymam mocno kciukaski za jutrzejszy dzień,rany chyba przez Ciebie w nocy nie zasnę .Ja swoim porodem jakoś się nie ekscytuję ,aż dziwne bo zawsze wszystko przeżywam jak stonka wykopki a na razie mam luzik ale coś mi się wydaje ,że dzień przed będę miała kupę w gaciach ze stresu
Maggie-trzymam mocno kciukaski za jutrzejszy dzień,rany chyba przez Ciebie w nocy nie zasnę .Ja swoim porodem jakoś się nie ekscytuję ,aż dziwne bo zawsze wszystko przeżywam jak stonka wykopki a na razie mam luzik ale coś mi się wydaje ,że dzień przed będę miała kupę w gaciach ze stresu