reklama
maggie może ja się dziś rozpakuję z wrażenia
Ty się lepiej pakuj i zmykaj do Warszawy
cokies
Fanka BB :)
hejka brzuszne ptaszki
susumali-oj widzę że i ciebie dopada kiepskie samopoczucie, trzymaj się już nie zostało nam dużo;-)
LANA-no to kciukasy zaciśnięte za zaszczytną wizytę
szuszu-ale super ci sie trafiło, gratki
Marcelina-teraz każdy będzie się zastanawiał czy coś przykrego nie napisał, większość z nas cierpi jeszcze na amnestie i będziemy się męczyć
oli-no właśnie ty sie pakuj kobito, ale cieszę się że czujesz czyste powietrze w domu i się nim rozkoszujesz
czy będzie jakiś dzień bez dolegliwości?
ja nie pipa to to krzyże i to cały obręcz całą noc bolało i dalej boli, jeju ja już nie chce stękać yyhhhh....
za tydzień wizyta zobaczymy czy mały dojrzał do przyjścia na świat
susumali-oj widzę że i ciebie dopada kiepskie samopoczucie, trzymaj się już nie zostało nam dużo;-)
LANA-no to kciukasy zaciśnięte za zaszczytną wizytę
szuszu-ale super ci sie trafiło, gratki
Marcelina-teraz każdy będzie się zastanawiał czy coś przykrego nie napisał, większość z nas cierpi jeszcze na amnestie i będziemy się męczyć
oli-no właśnie ty sie pakuj kobito, ale cieszę się że czujesz czyste powietrze w domu i się nim rozkoszujesz
czy będzie jakiś dzień bez dolegliwości?
ja nie pipa to to krzyże i to cały obręcz całą noc bolało i dalej boli, jeju ja już nie chce stękać yyhhhh....
za tydzień wizyta zobaczymy czy mały dojrzał do przyjścia na świat
dominic
Bongiorno:-)
Nie dam rady Was nadrobić choćbym chciała. Zabraknie mi na to czasu;-) Może jak już młody będzie w domu to znowu będę aktywniejsza na BB a teraz to ja w domu tylko śpię, jem i wykonuję czynności związane z higieną. Muszę się pochwalić, że Dominik wazy już 1220 gram i wczoraj pierwszy raz ciągnął cycucha:-)
Dzisiaj jadę kupić wagę. Mam nadzieję, że się nie załamię jak na niej stanę i zobaczę ile pokazuje.
Miłego dnia i pozostańcie w dwupakach Ciężaróweczki:-)
Nie dam rady Was nadrobić choćbym chciała. Zabraknie mi na to czasu;-) Może jak już młody będzie w domu to znowu będę aktywniejsza na BB a teraz to ja w domu tylko śpię, jem i wykonuję czynności związane z higieną. Muszę się pochwalić, że Dominik wazy już 1220 gram i wczoraj pierwszy raz ciągnął cycucha:-)
Dzisiaj jadę kupić wagę. Mam nadzieję, że się nie załamię jak na niej stanę i zobaczę ile pokazuje.
Miłego dnia i pozostańcie w dwupakach Ciężaróweczki:-)
cokies
oj dominic super wieści
gratki z pierwszego karmienia cycusiem:-)
dołączam sięoj dominic super wieści
dominic
Z tym dawaniem rady to tak dość ciężko bo musi biedak ze wspomagaczem w postaci nakładki, moje brodawki są zwyczajnie zbyt wielkie dla takiego malucha. No i po jakichś 5 minutach tak się zmęczył, że zasnął i koniec z karmienia. Ale nie od razu Rzym zbudowano;-)
A na opowieści z porodówki musicie jeszcze poczekać. Muszę psychicznie dojrzeć do opisania co się działo
BTW co zrobiłyście marcelinie, że strzeliła emo?
A na opowieści z porodówki musicie jeszcze poczekać. Muszę psychicznie dojrzeć do opisania co się działo
BTW co zrobiłyście marcelinie, że strzeliła emo?
Ostatnia edycja:
reklama
Oli.B
Ty się lepiej pakuj i zmykaj do Warszawy
Na razie leżę na podłodze , czystej podłodze i się rozkoszuję zabawą klockami z synuniem
Pakować będę się jutro przed wyjazdem, dziś nic mi nie zakłóci tak cudownego dnia.
dominic ale się cieszę, że mały przybiera na wadze i że wszystko idzie w dobrym kierunku :-)
A ciekawe co z Grzesiem Kasicy???