reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

maggie może ja się dziś rozpakuję z wrażenia :-D

matko dziewczyny jak cudownie bez sierściucha, niech ten dzień trwa wiecznie i się nie kończy
jupi2.gif

reklama
hejka brzuszne ptaszki
susumali-oj widzę że i ciebie dopada kiepskie samopoczucie, trzymaj się już nie zostało nam dużo;-)

LANA-no to kciukasy zaciśnięte za zaszczytną wizytę

szuszu-ale super ci sie trafiło, gratki

Marcelina-teraz każdy będzie się zastanawiał czy coś przykrego nie napisał, większość z nas cierpi jeszcze na amnestie i będziemy się męczyć

oli-no właśnie ty sie pakuj kobito, ale cieszę się że czujesz czyste powietrze w domu i się nim rozkoszujesz

czy będzie jakiś dzień bez dolegliwości?
ja nie pipa to to krzyże i to cały obręcz całą noc bolało i dalej boli, jeju ja już nie chce stękać yyhhhh....
za tydzień wizyta zobaczymy czy mały dojrzał do przyjścia na świat

Bongiorno:-)

Nie dam rady Was nadrobić choćbym chciała. Zabraknie mi na to czasu;-) Może jak już młody będzie w domu to znowu będę aktywniejsza na BB a teraz to ja w domu tylko śpię, jem i wykonuję czynności związane z higieną. Muszę się pochwalić, że Dominik wazy już 1220 gram i wczoraj pierwszy raz ciągnął cycucha:-)

Dzisiaj jadę kupić wagę. Mam nadzieję, że się nie załamię jak na niej stanę i zobaczę ile pokazuje.

Miłego dnia i pozostańcie w dwupakach Ciężaróweczki:-)

dominic -gratuluję -super ,że synuś tak ładnie nabiera masy i extra ,że ciągnie już sam cycucha -daje rade chłopak :tak:

Z tym dawaniem rady to tak dość ciężko bo musi biedak ze wspomagaczem w postaci nakładki, moje brodawki są zwyczajnie zbyt wielkie dla takiego malucha. No i po jakichś 5 minutach tak się zmęczył, że zasnął i koniec z karmienia. Ale nie od razu Rzym zbudowano;-)
A na opowieści z porodówki musicie jeszcze poczekać. Muszę psychicznie dojrzeć do opisania co się działo:-p

BTW co zrobiłyście marcelinie, że strzeliła emo?

Ostatnia edycja:
reklama
Ty się lepiej pakuj i zmykaj do Warszawy:-D

oli-no właśnie ty sie pakuj kobito, ale cieszę się że czujesz czyste powietrze w domu i się nim rozkoszujesz

Na razie leżę na podłodze , czystej podłodze i się rozkoszuję zabawą klockami z synuniem
yahoo.gif

Pakować będę się jutro przed wyjazdem, dziś nic mi nie zakłóci tak cudownego dnia.

dominic ale się cieszę, że mały przybiera na wadze i że wszystko idzie w dobrym kierunku :-)

A ciekawe co z Grzesiem Kasicy???

Do góry