reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Siema :-)
Ja nie śpie od 5 :szok: do ósmej sie przewalałam na łóżku, po czym obudziłam mego G, że pies piszczy, a wcale nie piszczał :-D:zawstydzona/y: Poszedł z psem, zrobil sniadanka, wypilismy kawe i dzien uwazam za dobrze rozpoczety :-D, a jeszcze gdyby tak do tego doszły bóle porodowe to byłoby git majonez :-D
Dominic, super wieści, oby tak dalej :-)
Szuszu, mówiłam (pisałam), ze i u Ciebie zaświeci słonce, super :-) A z wczorajsza burzą to faktycznie mieliście w tej Wawie, wody do połowy drzwi auta :szok: (tak mowila pogodynka :-D)
Marcelina, Ty sie nie wygłupiaj i wracaj do nas, bez Twoich postów nie siedzi sie tak jak zawsze :-(
Maggie, godzina zero coraz blizej :-) A męzowi trzeba było powiedzieć tak kochanie LENKA juz we wtorek bedzie z nami :-D

reklama
Czesc Dziewczyny.
Dzzieki Saga za troske i pamiec. tak jak napisala szuszu puscili mnie do domku, bo jest za wczesnie i nie mialam skurczy wiec sie tylko przejechalam do stolicy. Teraz mam skierowanie na patologie na 25,07 i sie okaze czy przyjma mnie czy nie. We wtorek bylismy znowu w wawie na pryw kons u prof co operuje takie dzieciatka i powiedziala ze nie musze rodzic w wawie bo teraz operacje wykonuje sie nie w w pierwszych dobach zycia a po m-cu. I nie wiem co mam robic, jak sie pytalam lek jak mnie zlapia skurcze to co mam robic to powiedzieli ze jechac do nich. Z 1 strony chcialabym urodzic w Białym u siebie bo blisko rodzina a z 2 strony jakby cos sie dzialo to napewno lepsza opieka jest w wawie (tak mi sie wydaje) We wtorek mielismy fatalny dzien kamien spod auta z naprzeciwko stlukl nam przednia szybe co najmniej 400 w plecy :((
Narazie nie wlacze sie w rozmowe bo nie jestem na "czasie"

Ostatnia edycja:
Maggie, to Wasz ostatni weekend bez córci:-)
Ania, ja chyba rodziłabym w Warszawie, nie daj Boże okazało by się, że małego musieliby transportować z Białego gdzieś do innego, bardziej wyspecjalizowanego szpitala i tylko byś się martwiła..
Maggie, a może jak Twój mąż zobaczy córeczkę to sam stwierdzi, że tylko Lenka pasuje:-)

Jeszcze cały tydzień następny mam spotkania, coś czuję że dopiero dzień przed porodem odpocznę;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry Kochane:))

Saga, Szuszu, jeszcze nie poszłam rodzić, NIESTETY;-)ale bardzo dziękuję za troskę:tak:

Wczoraj to miałam taki nastrój jak Sagaa, jakaś mega deprecha normalnie, do tego zawiozłam auto na przegląd i się okazało że hamulce mi z tyłu trzasnęły i trzeba nowy korektor siły hamowania, który kosztuje jedyne 600 pln, normalnie czułam, że sie coś rypnie, ale z drugiej strony już nie pamiętam kiedy coś się w mojej Dziewczynce popsuło, więc nie jest tak najgorzej, ale wczoraj to oczywiście był dla mnie koniec świata:tak:

a co do kremu do depilacji 3-6 minut to ja pomaszerowałam z nim do mojego Gina, bo maszynki do okolic intymnych nie używałam przed ciążą, tylko taki krem, no i zabronił:shocked2:

Dominic proszę ucałować Kurczaczka-Żarłoczka:tak:taki dzielny!!
Szuszu gratuluję !!! Taki zastrzyk gotówki zdecydowanie poprawia nastrój i na pewno się przyda teraz jak nigdy:-)

Mała Nadia prześliczna!!!! Strasznie bym chciała już mieć Borysa po drugiej stronie brzuszka...

Do góry