reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam sie i ja w lepszym nastroju dzieki za kazde slowo;-)
Marcelina nie wiem o co cho przkro mi jesli prze przypadek to moze ja zgasilam twoj zapal jakims postem mam nadzieje ze szybko Ci przejdzie i wpadniesz spowrotem na glowny...
Oli rodz przynajmniej bedzie sie cos dzialo;:p
nie widze Anki i ANulka znowu...??
Dominic super ze chycil cycusia i powdziwaim twoje zaangazowanie;-)moze waga to eszcze nie najlepszy pomysl:p
wczoraj sie wyplakalam polezalam poogladam film z mezem policzylam skurcze ale byly nieregularne mza odmowil sexiku bo jak stwierdzil on chce byc przy porodzie a dzis jechal na dwa dni i nie zamierza sie do tego przyczzyniac ;P
Szuszu super ze tyle kasy zarobilas gratuluje;-)
Czesc Biedroneczka;-)
Co do siusiaka Nadzieja i Malgoo polozna na szkole rodzenia mowila ze przy kapieli scigac a nie przy zzmianie pampersa, i 3 razy w tyg szukac i scigac jaderka z pachwin bo moga uciekac, moja kolezanki mialy problem z chlopakami i musialy pojsc na zabiegi bo nie sciagaly ptasiakow i lekarz powiedzial ze od malego do roczku przy kapieli delikatnie a pozniej coraz wiecej;-)
Nadzieja czy Ty dzis nie masz urodzin??;-)
Malgoo z tym koniem to ladne jaja;-)
Oli mysle ze musisz przygpotowac Piotrusia na przyjscie Filipa bo bedziesz miala problem...

reklama
Oli, delektuj się tą chwilą:-)
Maggie, mi Twój brzuch nie przeszkadza, ale z tego co pamiętam Tobie tak:-D Co Twój mąż na termin, macie jeszcze czas:-D?
Dominic, super wieści, mam nadzieję, że Wasz synek już niedługo do Was dołączy:-)
Ankaa84 miała być w szpitalu w Warszawie, ale z tego co mówiła to chyba wyszła do domu w końcu..
A co z Anulek?
No właśnie ciekawe jak tam Grześ..
W sumie to zarobiłam trójaka:-)
A ja wczoraj w tą burze w Warszawie bez parasolki wysiadałam z autobusu i w 60s byłam cała mokra, gdyby nie brzuch to spokojnie mogłabym startować na miss mokrego podkoszulka:-D

szuszu mąż zestresowany bardziej niż ja. Cały czas pyta czy to na pewno w ten wtorek już będziemy mieć córeczkę:-) Ale słodki jest przy tym:-)

Lana, to czekamy info o terminie! Ale ci zazdroszcze, ze bedziesz wiedziala, co i kiedy!

Oli, jaka Ty szczesliwa, az milo poczytac! :-)

Szuszu, no to zarobilas, super, warto bylu prawie do rozwiazania do pracy latac.:-) Ja robie to samo, chcialam dotrwac do konca kwartalu bo byla szansa na bonusik i chyba sie uda.

Ja mam dzisiaj health visitor w domu za godzinke i nie wiem co to to oznacza ale zobaczymy. Potem na kilka godzin do pracy, w tym pozegnalny obiad a jutro ostatni dzien do roboty!!!!!

Kurcze, nawet dzisiaj dobrze spalam :szok:

Milego dzionka!

Hejka, ja znowu miałam problem ze spaniem dzisiaj w nocy - ale z tego co czytam większość z Was cierpi na tę przypadłość. To jest najbardziej "niewyspane" pół roku w moim życiu choć ostatnie dwa tygodnie były całkiem całkiem i liczyłam na to, że tak zostanie. Dominic, fajowo, że mały przybywa!Kiedy do domku go zabieracie?
Poruszyłyście bardzo ciekawy temat siusiaków - ja już nie wiem jak to ma być z tą pielęgnacją - ostatnio czytałam, że nic nie należy robić normalnie myć i nic nie kombinować z napletkiem - to jak to w końcu jest???
Ja nadal nie wiem gdzie będę rodzić - nie mogę się zdecydować - może po wizycie u gina w przyszłym tyg podejmę finalną decyzję. A dziś lub jutro może bryknę się do szpitala obok mnie i zapytam, czy jak chcę znieczulenie to mam jakieś badania zrobić czy coś, no i te kartki do planu porodu muszę zgarnąć.
Co do kremu do depilacji ja używam cały czas. Sprawdzałam na stronie Veet i tam jest napisane, że można stosować w ciąży.

reklama
Do góry