reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam sie i ja w lepszym nastroju dzieki za kazde slowo;-)
Marcelina nie wiem o co cho przkro mi jesli prze przypadek to moze ja zgasilam twoj zapal jakims postem mam nadzieje ze szybko Ci przejdzie i wpadniesz spowrotem na glowny...
Oli rodz przynajmniej bedzie sie cos dzialo;:p
nie widze Anki i ANulka znowu...??
Dominic super ze chycil cycusia i powdziwaim twoje zaangazowanie;-)moze waga to eszcze nie najlepszy pomysl:p
wczoraj sie wyplakalam polezalam poogladam film z mezem policzylam skurcze ale byly nieregularne mza odmowil sexiku bo jak stwierdzil on chce byc przy porodzie a dzis jechal na dwa dni i nie zamierza sie do tego przyczzyniac ;P
Szuszu super ze tyle kasy zarobilas gratuluje;-)
Czesc Biedroneczka;-)
Co do siusiaka Nadzieja i Malgoo polozna na szkole rodzenia mowila ze przy kapieli scigac a nie przy zzmianie pampersa, i 3 razy w tyg szukac i scigac jaderka z pachwin bo moga uciekac, moja kolezanki mialy problem z chlopakami i musialy pojsc na zabiegi bo nie sciagaly ptasiakow i lekarz powiedzial ze od malego do roczku przy kapieli delikatnie a pozniej coraz wiecej;-)
Nadzieja czy Ty dzis nie masz urodzin??;-)
Malgoo z tym koniem to ladne jaja;-)
Oli mysle ze musisz przygpotowac Piotrusia na przyjscie Filipa bo bedziesz miala problem...

reklama
Oli, delektuj się tą chwilą:-)
Maggie, mi Twój brzuch nie przeszkadza, ale z tego co pamiętam Tobie tak:-D Co Twój mąż na termin, macie jeszcze czas:-D?
Dominic, super wieści, mam nadzieję, że Wasz synek już niedługo do Was dołączy:-)
Ankaa84 miała być w szpitalu w Warszawie, ale z tego co mówiła to chyba wyszła do domu w końcu..
A co z Anulek?
No właśnie ciekawe jak tam Grześ..
W sumie to zarobiłam trójaka:-)
A ja wczoraj w tą burze w Warszawie bez parasolki wysiadałam z autobusu i w 60s byłam cała mokra, gdyby nie brzuch to spokojnie mogłabym startować na miss mokrego podkoszulka:-D

szuszu mąż zestresowany bardziej niż ja. Cały czas pyta czy to na pewno w ten wtorek już będziemy mieć córeczkę:-) Ale słodki jest przy tym:-)

Lana, to czekamy info o terminie! Ale ci zazdroszcze, ze bedziesz wiedziala, co i kiedy!

Oli, jaka Ty szczesliwa, az milo poczytac! :-)

Szuszu, no to zarobilas, super, warto bylu prawie do rozwiazania do pracy latac.:-) Ja robie to samo, chcialam dotrwac do konca kwartalu bo byla szansa na bonusik i chyba sie uda.

Ja mam dzisiaj health visitor w domu za godzinke i nie wiem co to to oznacza ale zobaczymy. Potem na kilka godzin do pracy, w tym pozegnalny obiad a jutro ostatni dzien do roboty!!!!!

Kurcze, nawet dzisiaj dobrze spalam :szok:

Milego dzionka!

Hejka, ja znowu miałam problem ze spaniem dzisiaj w nocy - ale z tego co czytam większość z Was cierpi na tę przypadłość. To jest najbardziej "niewyspane" pół roku w moim życiu choć ostatnie dwa tygodnie były całkiem całkiem i liczyłam na to, że tak zostanie. Dominic, fajowo, że mały przybywa!Kiedy do domku go zabieracie?
Poruszyłyście bardzo ciekawy temat siusiaków - ja już nie wiem jak to ma być z tą pielęgnacją - ostatnio czytałam, że nic nie należy robić normalnie myć i nic nie kombinować z napletkiem - to jak to w końcu jest???
Ja nadal nie wiem gdzie będę rodzić - nie mogę się zdecydować - może po wizycie u gina w przyszłym tyg podejmę finalną decyzję. A dziś lub jutro może bryknę się do szpitala obok mnie i zapytam, czy jak chcę znieczulenie to mam jakieś badania zrobić czy coś, no i te kartki do planu porodu muszę zgarnąć.
Co do kremu do depilacji ja używam cały czas. Sprawdzałam na stronie Veet i tam jest napisane, że można stosować w ciąży.

reklama
Do góry