reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

nadzieja! Nie mam pojecia ale dolaczam sie do apelu, chetnie sie sama czegos dowiem.

Marcelinaa, ja nie w klimacie.:baffled: O co chodzi z tym postrzeganiem, jak narazie to widze, ze wszyscy tesknia :-)

A szuszu gdzie?

reklama
dziewuszki mam pytanko co myślicie o kremie do depilacji takim 3-6 min on tak trochę amoniakiem pachnie i nie wiem czy można go używać a jest on o wiele wygodniejszy niż maszynka ?

jestem jestem Rybki ale się już nie umiem wpasować w Wasze ostatnie klimaty :zawstydzona/y: a poza tym się trochę zraziłam tym jak jestem postrzegana tutaj przez to, że piszę jak piszę a pisze szczerze i jakoś przeszła mi ochota do uzewnętrzniania się :nerd:
No weź, od tego tu jesteśmy by sobie pomagać. A jak komus pomóc jeśli się nie uzewnetrzni ?? A moze my coś źle Tobie piszemy? Mam nadzieje, ze nie uraziłam Cie żadną swoja wypowiedzią. ;-)

Marcelina o co kaman??? Przecież my tu uwielbiamy Twoje posty???!!!

Oli wypluj to. Nie będę rodzić w poniedziałek!! Mam paznokcie umówione:-D

mal-gosia mnie te kremy uczulają więc jak nigdy nie używałaś to lepiej nie ryzykuj!

Dziewczynnki, sory ze tak z innej beczki ale nie mam kogo tutaj spytac. Czy w 37 tyg mozna brac jeszcze czopki glicerynowe?

mal-gosia- ja farbuje włosy farba z amoniakiem wiec mysle ze na nogi tez bedzie ok...no chyba ,że cie uczuli tak jak pisze maggie
Malgo- wydaje mi sie ze takie czopki mozna stosowac

Jezuuuuuu...nie nadrobię Was, bo komputer mam na krótko :-)
Maggie, gratki, wreszcie się pozbędziesz brzucha:-D Już się doczekać nie mogę;-)

Sagaa, nie smutasuj się już, masz nas, wiem że to nie to samo, ale zawsze coś:-)
Marcelina, nie wiem o co kaman, wracaj do nas szybko kochana:-)
Malgo, myślę że można, sama przed porodem zamierzam ich użyć:-)

Więcej nie dam rady teraz napisać.
A i zarobiłam dzisiaj 2000zł:-) Momentalnie humor lepszy :-)

Później jeszcze zajrzę:-)

reklama
Do góry