reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Igasia - matko kochana to u was nie ma przepisu ze takie duze dzieci to tylko cc?? I jeszcze z kleszczami:szok::szok::szok::szok: wspolczuje Ci bardzo ja bym sie chyba na wiecej dzieci nie zdecydowala - podziwiam.

reklama
saaga, lana trzymajcie sie mamuski, dla Was juz pewnie tuz tuz.

Ja wczoraj mialam istny maraton i dzisiaj zdycham w lozeczku.
Najpierw zakupy, potem sprzatanie, potem sie musialam zrobic na impreze a potem gotowanie i goscie. Imprezka wyszla super,
domek udekorowany, dobre jedzenie, zadowoleni goscie i superoskie prezenty. Nawet psiapsiola sie ocknela i przygotowala
super jedzonko, pomogla dekorowac i zrobila fantastyczne ciasto dla mlodego.:-)
DSC02562_male.jpg

Z innej beczki, wspoloczuje Wam dziewczynki, jak czytam te historie o mezach. M. jest chyba z innej planety, bo pierze, sprzata, prasuje, gotuje, zajmuje sie ogrodem, tankuje mi auto i nawet laduje teleon, bo ja o takich bzdetach nigdy nie pamietam. Ja mu oczywiscie pomagam, ale w ciazy duzo mniej niz przed.
Nic mu nie musze mowic, sam wie, co trzeba robic. Dzisiaj skrecil wozek i jak wariat jezdzil nim szczesliwy po domu :-). A rano posprzatal po wczorajszej imprezie i jak zeszlam na obiad to chatka byla na blysk. Jesli moge narzekac to tylko na to, ze za bardzo troskliwy jest :eek:

Ide sie lenic dalej.

Ewa koleżanka w czerwcu urodzila SN córkę 4300 , na ostatnim usg jej powiedzieli że może ważyć do 4500 itak mówili że ma rodzić SN . A koleżanka malutka i drobniutka -155 i waga przed ciąża kolo 50 kg.

Moj gin obiecal cesarke nie straszcie mnie :szok: bo ja mialam pierwsza cesarke z powiklaniami i raczej nie bardzo sie nadaje teraz na SN. Byleby nic sie w nocy nie zaczelo dziac, mam nadzieje ze u mojego gina bede miala ta cesarke pewna.

Malgo proszę nas dzisiaj nie dołować i nie opowiadać takich rzeczy o mężu....:-D Fajnie,że imprezka się udała:)

maggie eee przechwalają się pewnie tylko tymi mężami.....

widzisz maggie i było wychodzić za mąż eeee ;-), ja to przynajmniej nadal panna :-D

Malgo a jakie prezenty dostał mały??
Ewa spokojnie jak obiecał to zrobi

ewa to pewnie też zależy od tego czemu miałaś tą pierwszą cesarkę bo przecież nie jest mówione że jak miałaś pierwszy poród CC to że drugi nie może być SN bo znam takie przypadki.

reklama
Malgo000-super ,że imprezka się udała i przyjaciółka się jednak ockneła :-) a mężów mamy bardzo podobnych mój wczoraj jak co tydzień w każdą sobotę jeździł z odkurzaczem a później na mopie mył podłogi ścierał kurze ,gotował itp.też nic nie muszę mu mówić sam wszystko robi i skacze nade mną jak nad jajkiem,ale zawsze taki był mimo iż jesteśmy ze sobą już 13 lat nic się nie zmieniło na gorsze .
EwaK -trzymam kciuki kochana ,wszystko będzie dobrze nic się nie stresuj:-)

Do góry