reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Sagga, z kolanem nie ma żartów..Wiem co mówię, bo sama jestem po urazie i operacji. Przede wszystkim niech mąż idzie na usg i rentgen, a punkcje i tak będzie musiał mieć zrobioną, raczej samo się nie wchłonie. Niech nie próbuje tego przechodzić, w sumie to nawet się nie da jesli to jakiś poważny uraz..

Dzizas ile Wy tu produkujecie postów przez jeden dzień;-)

Oli wystaw męża na balkon, psu będzie raźniej i wody daj tylko psu.

EwaK będzie dobrze, wszystko się ułoży tak jak planowałaś, trzymam kciuki.

Igasia za Ciebie też, taka kruszynka z Ciebie ech;-)

Ja padam na pysk, dosłownie. Dzisiaj pierwszy raz kąpałam te moje prawie 1200 g:-) Idę spać bo nie wyrabiam.
Do jutra Kobietki.

Aaaaaaa zapomniałabym. Przyjmuję zakłady kiedy urodzi mucha:-D

dominic Mucha urodzi między 1 a 14 sierpnia i będzie sie kłócić z urzędnikami o dodatkowy urlop macierzyński ;-) bo coś mówiła że ma szczęście do urzędników i kontroli :p - Mucha nie życzę Ci tego - żeby nie było.

agulalula
zapomniałam Was spytać oglądała dziś któraś z Was na Canale + leciał dziś program dokumentalny już chyba 2x "Pierwszy Krzyk" czy coś takiego ponad 1,5 godź. oglądaliśmy go z mężem z otwartymi buziami był super .Porody kobiet z różnych warst społecznych,kultur i z różnych krańców świata-naprawdę extra dokument :tak:.
Oglądałam :tak: I powiem szczerze, że niezłe te babki, żadna się nie darła. Ale metody na porody średniowiecznie gdzieniegdzie.

Saaga współczuję męzowi. Ból kolana to masakra.

A mnie rwie brzuch. Nażarłam się nektarynek i mam. Durna.

Ostatnia edycja:
Ech... w ciąży spać się nie dało. Po ciąży się da ale nie można. Już 3 noc z rzędu jestem spocona jak świnia. Nie wiem czy to hormony czy coś innego.

oj dominic właśnie myślałam o tobie w nocy jak się przebudziłam:-) bidulka, pewnie odciągałaś pokarm dla małego, jak się sprawdza ten nowy laktator elektryczny?

sagaa-współczucia dla męża i ty się trzymaj dzielnie

a własnie gdzie Mucha?

Hej baby:)
Następny dzień za nami
Saaga- współczuję bidulko, macie kłopot. Choliwa najgorsze to jak się jest w takiej sytuacji bez wyjścia...

Kończę właśnie pranie ostatnich ciuszków i zaczynam lekkie prasowanie. Wstałam mniej obolała niż ostatnio i co znowu mnie rwie tak że kroko nie mogę zrobić. Gdzieś spojenie mi nie trzyma chyba...A w nocy mi się śniło, że Ł wciągną mnie do sekty i chcieli moje dziecko zabrać jak nie zacznę współpracować...

reklama
Dzień dobry:-)

Cokies ten elektryczny jest rewelacyjny, bardzo udany zakup ale w nocy ciągnę ręcznym bo to jednak tak nie hałasuje.

Dzisiaj zdjęcie szwów i ostateczny akt u notariusza, mieszkanko będzie już zupełnie nasze:-)

BTW czy któraś stosowała w ciąży jakąś maść na swędzące zmiany skórne i jaką?

Kobietki rozmawiałam wczoraj z położnymi odnośnie snuzy. Wszystkie twierdziły, że przy dziecku 5-6 miesięcznym, kiedy jest już ruchliwe, zsuwa się z pieluchy i stresuje rodziców bo co chwilę włącza się alarm. Polecały zakup materacyka oddechu. Cenowo są podobne do cen snuzy.

Ostatnia edycja:
Do góry