reklama
Sagga, z kolanem nie ma żartów..Wiem co mówię, bo sama jestem po urazie i operacji. Przede wszystkim niech mąż idzie na usg i rentgen, a punkcje i tak będzie musiał mieć zrobioną, raczej samo się nie wchłonie. Niech nie próbuje tego przechodzić, w sumie to nawet się nie da jesli to jakiś poważny uraz..
Oli.B
Fanka BB :)
a chyba mówiłam, tylko nie słuchałaśna pewno się przechwalają, takich facetów nie ma,hehe
a było mi mówić przed ślubem? teraz to już za późno...
Saga no jak się wali to wszystko na raz Zdrowia mężowi życzę
dominic
Dzizas ile Wy tu produkujecie postów przez jeden dzień;-)
Oli wystaw męża na balkon, psu będzie raźniej i wody daj tylko psu.
EwaK będzie dobrze, wszystko się ułoży tak jak planowałaś, trzymam kciuki.
Igasia za Ciebie też, taka kruszynka z Ciebie ech;-)
Ja padam na pysk, dosłownie. Dzisiaj pierwszy raz kąpałam te moje prawie 1200 g:-) Idę spać bo nie wyrabiam.
Do jutra Kobietki.
Aaaaaaa zapomniałabym. Przyjmuję zakłady kiedy urodzi mucha
Oli wystaw męża na balkon, psu będzie raźniej i wody daj tylko psu.
EwaK będzie dobrze, wszystko się ułoży tak jak planowałaś, trzymam kciuki.
Igasia za Ciebie też, taka kruszynka z Ciebie ech;-)
Ja padam na pysk, dosłownie. Dzisiaj pierwszy raz kąpałam te moje prawie 1200 g:-) Idę spać bo nie wyrabiam.
Do jutra Kobietki.
Aaaaaaa zapomniałabym. Przyjmuję zakłady kiedy urodzi mucha
Oglądałam I powiem szczerze, że niezłe te babki, żadna się nie darła. Ale metody na porody średniowiecznie gdzieniegdzie.agulalula
zapomniałam Was spytać oglądała dziś któraś z Was na Canale + leciał dziś program dokumentalny już chyba 2x "Pierwszy Krzyk" czy coś takiego ponad 1,5 godź. oglądaliśmy go z mężem z otwartymi buziami był super .Porody kobiet z różnych warst społecznych,kultur i z różnych krańców świata-naprawdę extra dokument .
Saaga współczuję męzowi. Ból kolana to masakra.
A mnie rwie brzuch. Nażarłam się nektarynek i mam. Durna.
Ostatnia edycja:
cokies
oj dominic właśnie myślałam o tobie w nocy jak się przebudziłam:-) bidulka, pewnie odciągałaś pokarm dla małego, jak się sprawdza ten nowy laktator elektryczny?
sagaa-współczucia dla męża i ty się trzymaj dzielnie
a własnie gdzie Mucha?
sagaa-współczucia dla męża i ty się trzymaj dzielnie
a własnie gdzie Mucha?
Hej baby
Następny dzień za nami
Saaga- współczuję bidulko, macie kłopot. Choliwa najgorsze to jak się jest w takiej sytuacji bez wyjścia...
Kończę właśnie pranie ostatnich ciuszków i zaczynam lekkie prasowanie. Wstałam mniej obolała niż ostatnio i co znowu mnie rwie tak że kroko nie mogę zrobić. Gdzieś spojenie mi nie trzyma chyba...A w nocy mi się śniło, że Ł wciągną mnie do sekty i chcieli moje dziecko zabrać jak nie zacznę współpracować...
Następny dzień za nami
Saaga- współczuję bidulko, macie kłopot. Choliwa najgorsze to jak się jest w takiej sytuacji bez wyjścia...
Kończę właśnie pranie ostatnich ciuszków i zaczynam lekkie prasowanie. Wstałam mniej obolała niż ostatnio i co znowu mnie rwie tak że kroko nie mogę zrobić. Gdzieś spojenie mi nie trzyma chyba...A w nocy mi się śniło, że Ł wciągną mnie do sekty i chcieli moje dziecko zabrać jak nie zacznę współpracować...
reklama
dominic
Dzień dobry:-)
Cokies ten elektryczny jest rewelacyjny, bardzo udany zakup ale w nocy ciągnę ręcznym bo to jednak tak nie hałasuje.
Dzisiaj zdjęcie szwów i ostateczny akt u notariusza, mieszkanko będzie już zupełnie nasze:-)
BTW czy któraś stosowała w ciąży jakąś maść na swędzące zmiany skórne i jaką?
Kobietki rozmawiałam wczoraj z położnymi odnośnie snuzy. Wszystkie twierdziły, że przy dziecku 5-6 miesięcznym, kiedy jest już ruchliwe, zsuwa się z pieluchy i stresuje rodziców bo co chwilę włącza się alarm. Polecały zakup materacyka oddechu. Cenowo są podobne do cen snuzy.
Cokies ten elektryczny jest rewelacyjny, bardzo udany zakup ale w nocy ciągnę ręcznym bo to jednak tak nie hałasuje.
Dzisiaj zdjęcie szwów i ostateczny akt u notariusza, mieszkanko będzie już zupełnie nasze:-)
BTW czy któraś stosowała w ciąży jakąś maść na swędzące zmiany skórne i jaką?
Kobietki rozmawiałam wczoraj z położnymi odnośnie snuzy. Wszystkie twierdziły, że przy dziecku 5-6 miesięcznym, kiedy jest już ruchliwe, zsuwa się z pieluchy i stresuje rodziców bo co chwilę włącza się alarm. Polecały zakup materacyka oddechu. Cenowo są podobne do cen snuzy.
Ostatnia edycja: