reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Malgoo to fajnie ze masz takiego troskliwego meza, moj jakos ostatnio troszke sfolgowal a bym chciala zeby tak sie potroszczyl o mnie i malenstwo, co do porzadkow zrobi ale musi miec dzien
agulaula masakra, wspolczuje kumpeli, mi lekarz powiedzial 6.07 ze mala wazy ok 2300 wiec mam nadzieje ze do porodu nie urosnie wiecej niz 3500....
igasia szacuneczek ( urodzenie tak duzego dzieciaczka)

hmm mam wrazenie ze ten miesiac szybko mi zleci- nawet sie nie obejrze kiedy...

reklama
karolap a mi się właśnie wydaje, że ten czas się strasznie dłuży :/ każdy sie pyta ile jeszcze, jak dzwoni to się pyta - urodziłaś już? połowy rzeczy sama już nie zrobię więc za bardzo nie mam co robić - więc się nudzę jak się nudzę to mi się dłuży! wyprawkę mam już w 100% gotową - dziś poczyniłam ostani zakup z listy - mleko modyfikowane . I co mam teraz siedzieć i czekać aż się zacznie?
aaa i jeszcze dziś ustaliliśmy że Agatka będzie miała drugie imię - mój nie był do tego przekonany ale jak mu pokazałam ile jest Agat z tym samym nazwiskiem na facebooku to stwierdził że mam rację ;-) i szybko wybraliśmy drugie imię :-)

agulalula ja się przyłączam do stwierdzenia ,że ostanie tyg.strasznie się dłużą normalnie obrzydliwie długie się zrobiły te tyg. i dni :no:-masakra jakaś jak do końca 8 mieś.strzeliło nie wiem kiedy to ten ostatni miesiąc jest niemożliwie dłuuuuuugggggggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-(
zapomniałam Was spytać oglądała dziś któraś z Was na Canale + leciał dziś program dokumentalny już chyba 2x "Pierwszy Krzyk" czy coś takiego ponad 1,5 godź. oglądaliśmy go z mężem z otwartymi buziami był super .Porody kobiet z różnych warst społecznych,kultur i z różnych krańców świata-naprawdę extra dokument :tak:.

agulaula ja nie mam jeszcze wszystkiego wiec troszke jeszcze polaze po sklepach, a co do mleka, hmm nie wiem czy kupowac zamierzam karmic piersia... ale roznie bywa jakie kupilas?
LANA ja nie - nie mam canal +

dobra zmykam bo plery mnie dobijaja i mąż każe się mi położyć bo widzi jak się prężę z bólu nad lapkiem .
Dobrej Nocki kochane i życzę wszystkim niewyspanym i sobie abyśmy się wkońcu wyspały :tak: i żadnych niezapowiedzianych porodów w nocy :tak:
Papatki !!!!!!:-)

MALGOO fajnie ze impreza sie udala, no i przede wszystkim maz bardzo udany!

OLI jestes silna babka, wiec sie nie zalamuj, dasz rade z nim, sama, albo z lepszym modelem!

IGASIA, BISHOPKA Wy batmanki, takie duze dzieci urodzilyscie sn!!!

EWA bierz z dziewczyn przyklad! a tak na serio powodzenia jutro!!!

a ja na poprawe humoru z corcia potanczylam troche po domu ( jak to, w kieckach i na obcasach) i teraz ona spi a mi troche niedobrze:eek:,,,

dzieki dziewczyny za wiare w moje sily:-D:-D
Przed pierwsza ciaza wazylam 43 kg...przy 162 cm,wiec bylam chuderlaczkiem:-D:-D...i mowilam poloznym,ze chyba duze dziecko bedzie!!!ale one,nie!!!!:no::no::no:bedzie male!!!ale usg mi nie zrobiono!!i co???Emilka urodzila sie 4.260!!!Oj,wtedy to dopiero polozne byly zdziwione!!!:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
teraz sie ciagle upieralam przy cc,ale i tak nie chca mi dac...Doktor mi powiedziala,ze Oskarek tez bedzie duzy,bo my robimy duze dzieci!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
W 39 tyg mam miec masaz szyjki...i wywolywac mam sama-jesc ananasa,przytulac sie do meza,pic liscie malin...bla,bla,bla...
Acha!,corke przenosilam i mialam porod wywolywany po 2 tygodniach:no:
Susumalihahahaha,dobre!!!wlasnie to uwielbiam w coreczkach!!!
ja sie kapalam z moja,i bidulka juz zasnela na siedzaco :D(musialam ja przeniesc do lozeczka)

Ostatnia edycja:
karolap ja też chcę piersią ale chcę miec tak na wszelki wypadek jedną puszkę - jakby się zapalenie zrobiło , pokarm nie leciał , mała była głodna a z cycka nic... ja mam taką wizję że takie coś się stanie koło 15 sierpnia jak będzie święto , wszystko będzie zamknięte a dziecko będzie głodne , płaczące a ja będę płakać razem z nim że nie umiem go nakarmić itp. a kupiłam puszkę Enfamil premium 1.

dziewczyny wspolczuje WAM PROBLEMOW I DOLACZAM SIE DO wAS...:-(
Moj maz rano wstal bolalo go kolano pojechalsmy na obiad namowilam go zeby jechac na pogotowie zgodzil sie dla mnie :szok: bo zawsze wolami ale widocznie bardzo go boli, okazuje sie ze ma krwiaka w kolanie jesli mu sie nie wchlonie bedzie musial miec sciagane, do tego przyplatala sie goraczka nie wiadomo skad tak jak ten krwiak....????I nic by w tym takiego nie bylo gdyby nie to ze zaczal co dopiero nowa prace od 1 lipcca, Nie wie co ma zrobic po 2 tyg isc na l-4, czy kulac sie i prosic o specjalne traktowanie( nie umie za bardzio chodzic ) ....???wydupcyli juz takich bo kombinowali, a on nie kombinuje ale pewno tak sobie beda myslec...no i jak mnie wezmie to ja juz sama nie wiem kto pojedzie kto mi pomoze szkoda gadac biegam i robie kolo meza i tak mi go szkoda biedaczka...;-(no nic ponarzekalam pozalilam...
Devi jak widzisz w obecnej sytuacji sex u nas odpada...
Ewa 3 mam kciuki:*

reklama
witam!

moja koleżanka 1 dziecko kilkanaście lat temu rodziła przez CC a teraz miała rodzić normalnie i tak też się zaczęło, jednak pojawiły się komplikacje i skończyło się na cięciu.

ja mam nadzieję, że z konkretem się jutro zjawię (jakiś termin czy cóś...) oby tylko młoda chciała posiedzieć jeszcze tak do końca miesiąca, K dziś pojechał do pracy i wróci 30 lipca. :-(

Do góry