reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
hej Babeczki!!
Tak Was sobie czytam...i od razu jest mi razniej :-D
mezczyzni sa naprawde z innej planety i trzeba im wszystko palcem pokazywac...
i to jeszcze pare razy,zeby zalapali:no::no:
ja probuje byc mila ostatnio dla swojego,ale tak mnie wkurza...
Ja tu chce urodzic,wiec jakis seksik by sie przydal..ale jak mnie zdenerwuje,to mi ochota odchodzi,wiec licze na wiesiolek:-D:-D

Cookies mam dokladnie tak jak Ty...w jedna strone wybiore sie do sklepu,ale w druga juz dzwonie po jakas pomoc,bo nie daje rady juz wrocic o wlasnych silach.:crazy:
Ewa a dlaczego jutro idziesz do szpitala?

Jutro przychodza do nas fachowcy robic podlogi,tzn klasc izolacje!!!chyba zwariuje!!!:baffled:
mam nadzieje,ze dzis zaczne rodzic:tak:

A do tego wszystkiego przydaloby sie troche odstroic na te porodowke...czyli ogolic i zrobic paznokcie...tylko jak?????To takie meczace!!:wściekła/y:

ja się wkurzyłam i zrobiłam tylko pokój w którym będę spać z małą i łazienkę obok :yes: a resztę niech sam sobie sprząta. ja już nie mam siły na taką gimnastykę :sad: a jeśli wrócę ze szpitala a tam dalej jego skarpetki będę wszędzie to obiecuje że jak rzucę wszystko i będę z małą siedzieć w pokoju i nawet nie dam mu wejść do niej to szybciutko będzie z mopem zapieprzać :realmad: :evil: nie ma że boli :laugh2:

Igasia - bo juz mnie beda szykowac do cesarki, moze juz w tym tygodniu zrobia (mala wazy juz 4 kg, a mi sie zrobilo rozwarcie wiec nie ma na co czekac)
Oli - masakra jakas, psa tez mi szkoda bo to nie jego wina w koncu tylko jego wlasciciela, wrocil z dzieckiem z wycieczki? mocno przesikane?
A ja sie pakujeeeeeeeeeeeee!!! i sie zaczynam mega denerwowac. Jak wroce to w zyciu Was nie nadrobie :) Moj nr jest na grupach jakby co ale moj B. bedzie Was informowal na biezaco ze swojego konta (tez sobie zalozyl na poczatku ciazy:-D)
JJ - najlepszego z okazji rocznicy :)

Ewa jeszcze nie wrócił, przecież nie będzie siedział z płaczącą kobietą w ciąży... no co ty. A dziecko dostał ostatni raz.

Kochana trzymaj się ciepło, żeby wszystko poszło gładziutko :-) i czekamy na wieści

Jak mnie nie ma to produkcja, że ho :wściekła/y: a tak to cisza ;-)

Oli- słonko trzymaj się i jak się ogarniesz to tak jak piszesz zmieniaj na lepszy model!;-) Kochana jak ja nie rozumiem takich skurczybyków. No aż mnie nosi. Powiem ci, że jakbym dorwała to ręka noga, mózg na ścianie. Strasznie ci współczuję i wszystkim babeczkom co nie mają wsparcia u faceta w tak ciężkim stanie. NIe wiem jak ja bym sobie poradziła bez mojego Ł. Doceniam go podwójnie.

Właśnie wróciłam ze szpitala, mały Piotruś (świeży synek koleżanki) jest taki tyci i cudny. Taki słodki. A jaką ma delikatną skórkę aż się przestraszyłam jak dotknęłam. Takie to malusie wszystko. Za chwilę same będziemy takie szkraby mieć.

Ewa jeszcze nie wrócił, przecież nie będzie siedział z płaczącą kobietą w ciąży... no co ty. A dziecko dostał ostatni raz.

Najlepiej. Mój jak płacze, to mówi, że nie mam powodu do płaczu bo jestem w ciąży:wściekła/y: Coraz cześciej mam wrażenie, że mnie nie rozumie. Ostatnio jak wraca z pracy, to nie wiadomo ile się myję je obiad i idzie na fajke. A jak już przyjdzie i zaczynam z nim rozmawiać to za chwile zasypia. Albo mówi, że mam gadane po mamie, ale w końcu komu mam się wygadać jak nie Mężowi:wściekła/y: Proszę go wczoraj o pomoc co słysze "jestem zmęczony po pracy i chce się położyć" Sz...g mnie trafia. Chyba myśli, że jak mama mi pomaga, to On już nie musi. Ciekawa jestem jak będzie po cc czy pomoże mi przy Małej czy zgoni wszystko na moją mamę..

Ewa, trzymam kciuki, powodzenia;-)

Oli, bądź dzielna i bądź mądrzejsza. Nie płacz przy nim. Pokaż, że masz go w d... Dziecku krzywdy nie zrobi, bo to w końcu jego ojciec. Łóżeczka nie maluj. Olej to. On nie chce, niech daje kasę na nowe. Zmień w ogóle sposób postępowania. Wtedy mu szczena opadnie do kolan. Trzymaj się!

hejka wczesniej cisza a teraz sie rozpisaly...

Oli.B ja rowniez nie mam weny na nic, siedze tylko na kompie i gadam ze znajoma na gg a robota stoi..., kurcze brakowalo mi tu ciebie i twojego zdjecia ;-)
szuszu u nas tez z finansami nie weslolo, nic nie mozemy zaplanowac, marzylo nam sie takie lozko do sypialni, ale... moja mama czeka na decyzje z ZUSu o zasilku przedemerytalnym i jak nie dostanie na czas do (do 15 sierpnia) to musze jej zrobic przelew na konto, w wysokosci conajmniej 500złč zeby mogla porobic oplaty i masz ... nasze potrzeby musza poczekac...:-(
beti niezly pomysl, mysle ze gdybys rzeczywiscie zamknela sie z dzieckiem w pokoju to mialabys w mig posprzatane bo tatus chcialby jak najszybciej sie do was dostac ;-)
EwaK powodzenia i czekamy na jakies wiesci, trzymaj sie cieplutko

ja dzis spedzam samotna niedziele, moj mezus nie mogl zjechac do domku na weekend mimo ze blisko dosc jest bo w Koszalinie ale niestety wczoraj i dzis pracowali... oby do czwartku....

reklama
Ewa ale Ci dobrze!!!!...a mnie beda mordowac z takim klocuszkiem znowu:no:
Skoro juz raz urodzilam ponad 4 kilogramowe dziecko...to znowu moge to zrobic...i znowu kleszcze pojda w ruch???i wywolywanie??ECH!:szok::crazy:
juz chce to wszystko miec za soba!!!

Do góry