reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witam Was:)
Mucha ja tez mam zaproszenie na wesele 13 sierpnia , termin na 28 ale czy dam rade i czy bede w dwupaku to sie okaze:-)
Gratuluje Kasica i zycze duzo zdrowka :-)
A ja cos dzis slaba jestem:-(musze sie zebrac i na miasto skoczyc bo troche zalatwien mam ale chyba jeszcze troche poleze;-)
Wczoraj wrocilismy z mezem dosc pozno bo koncert FEEL`a byl naprawde swietny i potem jeszcze sztuczne ognie:-)ale wystac juz nie moglam, o kurde jak szybko sie mecze:szok:

reklama
Witam !

Ale mnie dzisiaj plecy bolą...ja nie mogę....wczoraj dostałam wstrząsu wagowego i od dzisiaj SŁODYCZOM MÓWIĘ NIE!!!!!

Kasica – super,że Grzesiek rośnie i już niedługo pojawi się w domku!
Tonya – no mega sny masz,nie ma co,ale ja mam bardzo podobne (ni to składu ,ni to sensu)
Monila - piękny Karolek. Tak bardzo mi przykro,że nie ma go już z Wami :-:)-( bądźcie silni :-(

Och,ja jeszcze mam ponad 8 tygodni,a niektóre z Was już zaraz będą miały dzidzie przy sobie ... zazdroszczę.... :blink:
Pozdrawiam Was Drogie Panie :-)

Do góry