reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Sylvi - dzięki :* Nadzieja jakaś jest!
Maggie - weź , mój Mąż już nie może się doczekać kiedy zacznę ćwiczyć.... :wściekła/y: oczywiście powtarza ,że jestem piękna,ale rośnie mi drugi podbródek i coś trzeba z tym fantem zrobić!!!!!!!!!!!!:szok: nie,no nie ma to jak szczery facet ...
Anna - im więcej Nas będzie, tym lepiej :-)

P.S dostałam zaproszenie na ślub 27 sierpień.... termin porodu 28 sierpień... długo wyczekiwany,a jednak nie doczekałam się:-( życie...ach życie... w tym roku przepadły mi 3 wesela :-(

reklama
Cześć kobitki :-)
Kasica superaśnie ,że Karolek już wkrótce będzie z Wami w domku:tak:
Monilla-trzymajcie się-bardzo współczuję nie ma słów aby wyrazić taki żal:-(
Co do tycia to ja nadal tyję a już jestem w 35 tyg. i 2 dniu na + już około 14 kg.z Wiką przez całą ciążę przytyłam 10,5kg. a teraz jestem ciekawa ile jeszcze kg. przede mną :-D

Co do zaproszeń na wesele to ja jak byłam w ciąży z Wiki to 25 czerwca byłam na weselu (od kościoła 12 do 21) a na 29 czerwca był termin ale urodziła się 6 lipca. Jak wracaliśmy do domu (15km) to coś mnie brzuch pobolewał, jakieś skurcze czy może z przejedzenia:happy2:, trochę strachu było czy to już ale przeszło i potem siedzieliśmy sobie w łóżeczku do 2 i czekaliśmy na jakieś znaki od Wiki.

Taycia mój to się woli nie odzywać bo wie,że źle się czuje z ta wagą. Natomiast wczoraj mu mówię,że trochę boję się porodu, a on do mnie ' a czego? przecież to jak wycięcie wyrostka?!' Po prostu no comments:wściekła/y:

Taycia- nie przejmuj sie. ja mam 2 wesela . jedno 9.07 ,drugie 17.09 mam nadzieje ze Wiki sie wczesniej nie urodzi ani pozniej :)
bo chcialabym pojsc :) nigdy nie bylam na weselu :)
anka16765- oj to bedziemy tyc razem. ja zaczelam wczoraj 32tydz. 13kg do przodu... wiec mnie tez wiele jeszcze czeka :D

Maggie - jasne!!! oni tacy cwani są,ciekawe jak będą się zachowywać przy porodzie ( a Ty chcesz by Mąż był obok Ciebie? może być na cesarce??)...
Anna - ja też mam jedno 9 lipca,ale że nie chcę zbytnio lecieć samolotem to mi przepadło :-( mam jeszcze jedno 3 września,no ale ono też odpada na pewno :crazy:
Sylvi - ach jak mi się marzy potańczyć trochę i najeść do syta... może pojawią się jakieś wesela za rok :-D

Pff, mi mąż nie musi mówić że źle wyglądam. Sama widzę. Ryj mam okrągły jak nie wiem, księżyc w pełni to mało. Podbródek drugi nie znika. Łapska mam jak niejedna nogi:-D o dupie nie wspomnę :-D.
Tomek za mną chodzi (wie że nic mnie bardziej nie wkurza w ciąży jak temat wagi) i ciągle się złośliwie pyta 'już przekroczyłaś setkę czy jeszcze nie?' No idzie zabić pajaca! :-D
Teraz jak jeszcze się śmiałam z tekstu Marceliny, który mu przeczytałam, że po setce nie ma już niccc, to dodał jeszcze zdanie 'Już przekroczyłaś setkę czy jeszcze nie? Bo wiesz, po setce nie ma juz nicccccc' :-D

Ale rozhulałam temat weselny :-D

reklama
Taycia u mnie w szpitalu nie może... z resztą nie sądzę,żeby zrobiło to na nim jakieś wrażenie.
my mieliśmy zaproszenie na wesele na zeszła sobotę ale nie znałam tam nikogo więc nie chciało mi się iść...

Do góry