reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

cześc dziewczynki:)

ja dzisiaj ostatni poniedziałek w pracy:)

Kasica super wieści! Zdrówka dla młodego życzę:)

flower powodzenia na wizycie, może akurat nie będziesz musiała zostac w szpitalu. Weź koniecznie numer do którejś z nas:)

szuszu ja mam termin z OM na 8.08 więc pewnie na samym początku się rozpakuję:0

Co do malowania paznokci przez męża to nawet go o to nie proszę bo bym miała całe stopy wymalowane:-D on mi jedynie zmywa lakier:)

reklama
Z jednej strony się cieszę, że już niedługo przytulę Tomusia, a z drugiej strony jestem przerażona, bo ten czas leci jak szalony, nim się obejrzę będę już w szpitalu bez brzucha:szok:

Dzień dobry:-)
Ale się już rozpisałyście z rana.
Kasica dobrze, że się odezwałaś i że wszystko idzie ku najlepszemu. No i gratuluję przeprowadzki:-)
Flower wracaj do nas czym prędzej i nie podrywaj przystojnych lekarzy, w ciąży zabronione;-)
Tonya liceum dla dorosłych:-p Swoją droga nieźle zakręcony sen.
A u mnie dzisiaj kucie. Kocham jak mi kują coś w świeżo wykończonych ścianach i syfią wszystko co myłam już x razy. To moje pasja życiowa normalnie. Dzień bez kucia, kurzu i syfu to dzień stracony!

witaam Was nadrobilam was ale nie mam jakos weny do odpisywaania ani sily przebicia....
jedyne napisze - Kasica bardzo cieszy mnie ze Grzes zaraz bedzie Z wAMI W DOMKU i to waszym bez tesciow tylko pozazdroscic:-)
ja dzis samopoczucie kiepskie i humor tez wiec ide milego dzionka...

reklama
hello

KASICA, wspaniale wiesci! fajnie GRZESIU ROSNIE I PEWNIE JUZ WKROTCE BEDZIE W DOMCIU! no i super ze sie przeprowadziliscie, wielkie gratki!

SAGAA zlym nastrojom mowimy precz! usmiechnij sie !!!

FLOWER powodzenia w szpitalu, trzymamy kciuki!

co do paznokci u nog ja sama moge spoko pomalowac ale prawie nigdy tego nie robie, wiec tak to juz jest jak sie chce to nie mozna, a jak mozna to sie nie chce:zawstydzona/y:

kurcze ja jeszcze nie czuje uciekajacego czasu, tzn ogolnie tak ale mam jeszcze ok 8tygodni do porodu i jeszcze wydaje mi sie to dluuuuuuuuuuugo, ale jak bede w 36.tyg (zreszta w moje urodziny) to chyba zaczne panike he he

Do góry