reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Maggie - załamałam się po wejściu na wagę :-D:-D wymyśliłam sobie,że może uda mi się zmieścić w +12 kg. Niedoczekanie.... już jestem na +12 ,a jeszcze mam tyle tygodni przed sobą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kasica super że Grześ za niedługo będzie w domku:-)
Monila Karolek śliczny, trzymaj się;-)
taycia nie ma tak źle z tą twoją wagą, teraz powinnaś przybierać tylko to co dzidziuś przybiera w brzuszku, bynajmniej u mnie tak jest od 30 tyg na wadze przybiera tylko Igorek. Między 30 a 33 mały przybrał 700g a ja 600g. Dzisiaj wizyta i następne ważenie.

Maggie - ach...:zawstydzona/y: porażka normalnie :szok:
Sylvi - daj znać jak z tym ważeniem ;-) może masz rację,chociaż ja ostatnie 2 tygodnie chyba tak utyłam... wcześniej miałam +10,a teraz już ponad 12 ... buuuuuu :zawstydzona/y:

Trzymajmy się tego, że kilkanaście kilo to jeszcze nie tragedia. Znam przypadki 20 kg i więcej na plus i teraz są to osoby szczuplutkie:-)

maggie może reguły nie ma (chciałam pocieszyć taycie:-)), ale ja się cieszę że w moim przypadku tak jest, przy pierwszej ciąży na kilogramy nie patrzałam więc nie wiem czy wtedy też tak miałam

reklama
Do góry