reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

ja też się w sumie cieszę ,że zimno.. przynajmniej nie puchnę....

Megmarion zauważyłaś,że jak są u nas Wianki to prawie zawsze pada?

Malgoo jak też dzisiaj łaskawa:) Małżonek spał a ja już zdążyłam zrobić zakupy i jemu śniadanko:) Ale mu się trafiło:) Ale wrócił o 3 z pracy więc nie miałam sumienia go budzić... A jak Twój małżonek zareagował na Pana Położnika???? Strasznie jestem tym podekscytowana:-D

reklama
Dzień dobry Kobietki:-)
Malgo000 wybacz ale się uśmiałam. Położna facet i jeszcze student (pewnie tez facet). Z drugiej strony przez ciążę, przynajmniej ja, na fotelu u ginka rozkładm się co 3 tygodnie już jak u dentysty.
Karolinka85 witaj wśród sierpniowiczek (czytaj lipcowiczek:-D)
Bishopka wymieniłaś pięć przypadłości a nic to NIC:-p
Anulek nasza cudowna biurokracja. Jeżeli coś ma trwać 30 dni to zawsze będzie trwało dłużej. Współczuję. I chyba mąż będzie musiał to zrobić za Ciebie. Swoją drogą zastanawiam się jak ja zarejestruję młodego mając adres gliwicki, nie wiem czy to nie będzie jakiś problem hmmm. Ania siedź na tyłku, odpoczywaj, już mało czasu zostało. Jak coś ja mogę sama skoczyć do szpitala i potem wsio Ci przedłożę.
Agulaula wypoczywaj na mazurach:-)
Ja miałam w nocy pierwsze spotkanie z bliźniakami imprezowiczami. 1:30 umc umc umc umc umc ucm, szyby drżą, ja w....a leżę i myślę: iść czy nie iść. No ale doszłam do wniosku, że jak nie ruszę moich 66 kg to sami chyba nie skończą a że to moja 4 noc na nowym z czego 2 sknocona przez bliźniaków, nie było chyba wyjścia. Wychodzę z mojej klatki, idę w stronę ich klatki i szok. Z ich mieszkania kolorowe światła, odblaski, normalnie DYSKOTEKA! Ja nie wiem, jak ludzie z ich klatki są w stanie spać. Już po otwarciu samych drzwi na klatkę wszystko tam drżało. Doczłapałam na 2 piętro, musiałam poczekać, aż się kawałek skończy bo oczywiście dzwonka by nie usłyszeli. O dziwo otworzył uśmiechnięty pan i po moim zapytaniu czy można by ciszej od razu wyłączył muzykę a ja po 5 minutach w łóżku zapadłam w błogi sen;-)
Firaneczki i zasłonki wiszom i som tak pikne że ino iść do sklepu niech rychtują nowe na zmianę, tak samo pikne:-)

Marcelinaa będziesz kochać tą zmywarkę bardziej niż swojego faceta. Powdzenia:-)

Ostatnia edycja:
hej kochane :)
Ja puchne nawet jak zimno ale ciesze sie ze nie ma upału bo sie nie poce tak tragicznie. My mamy z B. wolna chate od srody bo Niko z dziadkami nad jeziorem na łódkach. I tak jakos dziwnie nam juz :) cicho i pusto :) ale wyspalismy sie juz, gotowac wiele nie trzeba. Ale... dobrze ze jutro wracaja :)
anulek - oby sie uspokoilo to krwawienie
Malgo0 - daj szanse połoznikowi juz wszystkie ci zazdroscimy :)

dominic - mi powiedzieli w naszym gliwicki urzędzie (jak bylam z B. zeby poczęte dziecko uznal hihi - teraz sie martwi zeby sie czarne nie urodzilo:-D:-D) ze rejestrujesz tam gdzie sie urodzi - nie wzane co masz w dowodzie tylko zameldują je na twoim zameldowaniu i nie wiem czy w gliwicach nie bedzie musial ktos PESELU odebrac. Pytalam bo planuje rodzic w Strzelcach Opolskich wiec tez mnie interesowalo :) A co do blizniaków to jestes bardzo skuteczna :-)

dominic - mi powiedzieli w naszym gliwicki urzędzie (jak bylam z B. zeby poczęte dziecko uznal hihi - teraz sie martwi zeby sie czarne nie urodzilo:-D:-D) ze rejestrujesz tam gdzie sie urodzi - nie wzane co masz w dowodzie tylko zameldują je na twoim zameldowaniu i nie wiem czy w gliwicach nie bedzie musial ktos PESELU odebrac. Pytalam bo planuje rodzic w Strzelcach Opolskich wiec tez mnie interesowalo :) A co do blizniaków to jestes bardzo skuteczna :-)
W Strzelcach? Ja też tam planuję:D A czemu nie u Siebie?

Witam się:)

ja was raczej czytam namietnie niz pisze na tym watku , no ale moze i ja sie wypowiem na temat mezczyzn jako pielegniarka- połoznik,
ja w pewnej klinice [podchodziłam do invitro] natknełam sie na pilegniarza i był to cudowny człowiek , swietne podejscie do kobiet, bardziej delikatny a silny w odpowiednim momencie... a i lepiej potrawił powiedziec mezczyznom jak sie maja nami opiekowac, poprostu znał ich "jezyk", miałam wrazenie ze faceci lepiej rozumieli co im przekazuje, tzn jak sie opiekowac nami itd. ... poprostu facet robił wrazenie

reklama
EwaK jak urodze małego w wawie a jestem zameldowana w Monkach woj podlaskie to mamy go zlosic w wawie/? I moze wiesz ile czasu ma sie na zgloszenie i inne formalnosci?? prawdopodobnie spedzimy okolo m-ca w wawie wiec M bedzie musial uzerac sie z urzedami.

Do góry