reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Monila to tak jak ja nawet mdłości nie miałam :-) ale biorąc pod uwagę iloraz inteligencji mój i mojego męża dziecko nie ma wyjścia będzie geniuszem :-D

reklama
ahah nasze maleństwo jeśli odziedziczy inteligencje po M to będzie super bo jeśli poda się an mnie to bedzie takie zwariowane i gadatliwe;)

Kochane wszystkie nasze dzieciaczki bedą geniuszami ;))
No nic mi pora zmykać, lecę na badania krwi i na zakupy, bedę później.
a85 postaralam sie w miare rzeczowej odpowiedzi udzielic na watku wizyt, jak co pytaj postaram sie wszystko wyjasnic. Pozdrawiam

a ja dziś nie muszę nigdzie wychodzić;) mężuś zrobi zakupy po pracy:) ostatnio M nie chętnie bierze mnie na zakupy...a powodem jest to ze stanę przed działem dziecięcym i wszytko czytam dokładnie oglądam i wogole..( ponoć teraz jeszcze dłużej chodzimy po sklepach niż wcześniej) a mój M lubi szybkie zakupy.;p hihi ja własnie jem drugie śniadanko ... mmm pyszna bułeczka ze swojska kiełbaska suszona i ketchupem:):)

ech przez was zglodnialam i musze leciec do kuchni ;-)
a potem do dentysty pozbyc sie kamienia

pozniej jeszcze zajrze pewnie, zeby nie miec zaleglosci jak wczesniej

Dziewczyny może coś w tym jest :-) ja tak z Piotrkiem sory ale nie wymiotowałam, a rzygałam jak kot 24h. Miałam stołeczek pod ubikacją :baffled: i muszę Wam powiedzieć że Wszyscy mówią, że jest taki inteligentny, że aż z tymi 3 latkami chodzi do grupy a ma rok i 8 miesięcy :-D no ale teraz raz tylko, więc pewnie urodzi się mały gamoń :-D

ja to wogole dzis jakaś do d..py jestem, zle sie czuje tak zmęczona i osłabiona jakaś, nie wiem czy mnie jakies grypsko nie bierze. Bo mi zimno. Lece dalej leżeć.

reklama
Do góry