reklama
Oli.B
Fanka BB :)
monila mam taką IKEA | Przechowywanie w sypialni | Inne szafy i szafki na bielizne | ANEBODA | Szafa tylko w kolorze brzozy i półki dorobione. jest też drążek na kurteczki, koszule :-)
Koleżanka też mi ostatnio dziękowała za radę, bo też chciała komodę kupić. A teraz bardzo sobie chwali pułki
Ale możesz zamiast szafy kupić szafkę z pułkami, ja chciałam mieć też drążek żeby w jednym miejscu trzymać wszystkie rzeczy małgo
Koleżanka też mi ostatnio dziękowała za radę, bo też chciała komodę kupić. A teraz bardzo sobie chwali pułki
Ale możesz zamiast szafy kupić szafkę z pułkami, ja chciałam mieć też drążek żeby w jednym miejscu trzymać wszystkie rzeczy małgo
sagaa31
to super Oli ;-) wiem wlasnie ze mozna z tego zrezygnowac jesli dziecko nie uczula;-)
my jednak kupilismy komode taka sama jaka my mamy tylko w innym kolorze i jestem z niej bardzo zadowolona;-) kazdy kupuje co woli;-)
http://www.bodzio.pl/Komoda-Bodziosystem-orzech-(BS23-OR)-16999,1,pr,lang.html
my mamy jasna a wzielismy teraz cala w orzechu:-)
my jednak kupilismy komode taka sama jaka my mamy tylko w innym kolorze i jestem z niej bardzo zadowolona;-) kazdy kupuje co woli;-)
http://www.bodzio.pl/Komoda-Bodziosystem-orzech-(BS23-OR)-16999,1,pr,lang.html
my mamy jasna a wzielismy teraz cala w orzechu:-)
a85
Cześć Dziewczyny!
Opisalam naszą wizytę w odpowiednim wątku.
Chciałabym biedroneczka,żebyś tam zajrzala,bo mam kilka pytań.
Przepraszam,ze tak długo nie pisałam. Szzegolnie Monile która tak się martwila :*
Dziewczyny tez jesteście takie naelektryzowane w ciąży?wszystkich i wszystko kopie
myślcie,ze telefony komórkowe maja jakiś wpływ na ciążę?
Pozdrawiam Was wszystkie
Opisalam naszą wizytę w odpowiednim wątku.
Chciałabym biedroneczka,żebyś tam zajrzala,bo mam kilka pytań.
Przepraszam,ze tak długo nie pisałam. Szzegolnie Monile która tak się martwila :*
Dziewczyny tez jesteście takie naelektryzowane w ciąży?wszystkich i wszystko kopie
Pozdrawiam Was wszystkie
Oli.B
saga tylko wasza komoda ma też widzę pułki z boku i szuflady na bieliznę, a my mieliśmy takie IKEA | Przechowywanie w sypialni | Komody | MALM | Komoda, 4 szuflady same szuflady, masakra
reklama
ja nie jestem naelektryzowana ciekawe to o czym piszesz heheh, tylko lekarza nie kopnij jak cie bedzie badal
co do tel. komorkowych, na pewno nie pomagaja,z tego co wiem to najlepiej nie wisiec ciagle na tel. tylko tyle ile to konieczne, no i nie powinno sie ich nosic w kieszeniach w spodniach i ogolnie w okolicy brzucha