reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Monila to prasowanie ma potencjalnie zabić zarazki ale ponoć nie jest to już tak praktykowane pewnie dziewczyny ktróre mają już dzieciaki mogą coś na ten temat powiedzieć.

reklama
Oli.b dzieki za dobra rade.;) ja byłam przekonana ze w komodzie lepiej się odnajdę i ze będzie lepsza;) wiec będziemy kupować szafeczkę;) a mogłabyś mi pokazać jaka mniej więcej masz?;)

monila mam taką IKEA | Przechowywanie w sypialni | Inne szafy i szafki na bielizne | ANEBODA | Szafa tylko w kolorze brzozy i półki dorobione. jest też drążek na kurteczki, koszule :-)
Koleżanka też mi ostatnio dziękowała za radę, bo też chciała komodę kupić. A teraz bardzo sobie chwali pułki
Ale możesz zamiast szafy kupić szafkę z pułkami, ja chciałam mieć też drążek żeby w jednym miejscu trzymać wszystkie rzeczy małgo

Oli,b szafa jest superowa:)) jak mężuś będzie miał tylko wolne to zaciągnę go po takie cudo:):)

saga my tez mamy podobna komode do twojej;):)

Cześć Dziewczyny!
Opisalam naszą wizytę w odpowiednim wątku.
Chciałabym biedroneczka,żebyś tam zajrzala,bo mam kilka pytań.

Przepraszam,ze tak długo nie pisałam. Szzegolnie Monile która tak się martwila :*

Dziewczyny tez jesteście takie naelektryzowane w ciąży?wszystkich i wszystko kopie :p

myślcie,ze telefony komórkowe maja jakiś wpływ na ciążę?

Pozdrawiam Was wszystkie :)

a85 kochana nareszcie dałaś jakiś znak normalnie zawału bym dostała przez ciebie;) hihih ale wybaczam;) tylko nie rób nam juz tak więcej;)

reklama
Dziewczyny tez jesteście takie naelektryzowane w ciąży?wszystkich i wszystko kopie :p
myślcie,ze telefony komórkowe maja jakiś wpływ na ciążę?

ja nie jestem naelektryzowana ciekawe to o czym piszesz heheh, tylko lekarza nie kopnij jak cie bedzie badal :-D

co do tel. komorkowych, na pewno nie pomagaja,z tego co wiem to najlepiej nie wisiec ciagle na tel. tylko tyle ile to konieczne, no i nie powinno sie ich nosic w kieszeniach w spodniach i ogolnie w okolicy brzucha

Do góry