reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Malgo wszystko będzie dobrze! Czekamy na dobre wieści.

ja mam wizytę dopiero 31 stycznia, już normalnie nie mogę się doczekać. A ten czas tak wolno leci, eh...

reklama
Mlgoo trzymam kciuki nie masz sie czym przejmowac ja wiem ze bedzie dobzre wsyztsko u Twojej dzidzi moze maly/mala grasuje i takie odczucia masz:p

ja 31 stycznia mam kolejne USG, teraz już 3d...nie mogę się doczekać...na ostatnim USG Maleństwo odwróciło się do nas pupą i nawet nie myślało żeby pomachać mamusi do ekraniku...może teraz się uda...

jutro lecę rano na badanka, mocz krew itp...mam nadzieje że wszystko jest w porządku bo nie ukrywam że z każdym dniem znoszę ciąże co raz lepiej :)

Make a pregnancy ticker

Ostatnia edycja:
Cześć!

Dzisiaj spałam uwaga 11 h! wow,ale to pewnie przez pogodę ,bo leje od samego rana...
Małgo - koniecznie daj Nam znać po wizycie! będzie dobrze - zobaczysz :*
Ogólnie piersi już troszeczkę mniej bolą, nudności nadal są, wymioty wczoraj,a dzisiaj na razie cisza.. oby tak zostało,bo tego nie znoszę!
Tak króciutko ode mnie.
Pozdrawiam!

P.S no i niestety... znowu stanęłam twarzą w twarz z WC. To juz 3 dzień pod rząd :wściekła/y::baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejo ja właśnie wstałam po 2 godzinnej drzemce;) w brzuszku już burczy bo tak to bym jeszcze spala;) myślałam ze te spanie w dzień mnie nie będzie dotyczyło..;) zaraz będziemy jeść obiadek zobaczymy powtórki Barw szczęścia i M jak miłość..;) bo niestety wieczorem nie oglądam bo już śpię;p hih;) Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty:))

mam nadziej ze mężuś jak będzie z pracy wracał nie zapomni ze ma wjechać do KFC po twistera z całym zestawem i gdzieś po lody bo mi zaraz b raknie;p hih

Ostatnia edycja:
no nic kochane ja pojedzona bede sie szykowac i smigam na wizyte pozniej do frend pojawie si wieczorkiem pozdrowionka:-)

a ja właśnie też mam kryzys senny, na chwilę położyłam głowę na biurku (nikogo w pokoju) i obudziłam sie po godzinie ;)
Chyba jednak będzie trzeba iść na to zwolnienie, juz nie wyrabiam

hehe przed chwila mialam dokładnie to samo :0 tylko ze drzemka 10-minutowa :)

Dziewczyny a jakie macie uczucie na brzuchu- bo ja mam takie wrażenie jakbym mocno przecwiczyla miesnie brzucha- nie jak zakwasy tylko jak takie zmeczone, jakby napiete miesnie??

Hej!

A ja nic ciekawego nie napiszę, prócz tego, że wróciły mi mdłości i ból żołądka . Jestem wykończona, co zjem to boli. A już myślałam, że to się skończyło:-(
POza tym cały dzień prześladuje mnie mój dzisiejszy sen. Dziewczyny ja normalnie popadam w jakąś paranoję, że będzie coś nie tak:-(

Nie zamęczam was, bo zły nastrój się ponoć udziela. Pozdrawiam i miłego wieczoru wam życzę.

Witajcie :)
Mam kolejny dobry dzień, bez spotkań twarzą z WC :) może tak już zostanie....
devi ja od kilku dni momentami czuję lekki ból podbrzusza, jakby mi się na okres zbierało, ale mam nadzieję, ze to macica się rozciąga znów, tym bardziej, że trwa to tylko chwilkę.
asiacur optymizm bardzo pomaga, nie zamartwiaj się, mów sobie właśnie, ze będzie super i się wszystko uda
megmarion też tak po południu padłam jakby mi ktoś prąd odłaczył, pół godziny spałam...może ta pogoda dodatkowo tak na nas działa...
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze!!!!

reklama
Ja za dwie godzinki mam wizyte u gina. Nareszcie!!:-):-)Jak wroce to zdam relacje :) Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok.

asiacur nie zamartwiaj sie, wiesz ze stres nie jest dobry dla dzidzi. Mysl tak jak ci Tonya napisala `bedzie super i wszystko sie uda´ :):)

Do góry