reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Cieszę się, że wszystkie dzisiejsze wizyty sie udaly, gratuluję, nie będe kolejno wymieniać, bo juz mam male oczka;-).
Ja dzis niestety jestem senna i ciężko się siedzi przed kompem, wszamalam calą paczke serowych chrupek i teraz mam pelny brzuch że jedyne o czym myśle to sie polożyć heehe, pozdrawiam wszystkie.

reklama
super czyta się dobre wieści ! napełnia mnie to optymizmem na kolejne dni, które zostały do wizyty :-)
i macie rację , kilku dziewczyn brakuje od kilku dni....

a ja mam dzisiaj jakiegoś doła:( z moim M. od ponad tygodnia widuję się tylko w nocy ( ok 3 -4 - to juz nawet rano). Wszystko jest na mojej głowie... i jakos mi tak źle:( Sorki,że się tak użalam ale gdzie jak nie tu:)

Gratuluję wszystkich udanych wizyt.Ja mam w czwartek i mam nadzieję,że mój M będzie mógł wyrwać się na tą godzinę...

Cześć Dziewczyny!!!:)
Gratuluje udanych wizyt! oby tak dalej!!! :)))
mnie też ogarnęła senność, konkretna senność, wczoraj poszłam spać o 20, a w pracy przed monitorem tak mi sie oczy zamykaly, ze nie umialam nad nimi zapanowac! ogolnie czuje sie jakos slabo, musze sie malowac rano na siedzaco...i nie mam juz kompletnie pomyslu co mam brac do jedzenia, glodna jestem, a ochota tylko na lody i to nie na wzystkie :p ja wcinam truskawkowe, malinowe, sorbet truskawkowy, pistacjowe i zappy i twistery z algidy :p
mi brzuszek juz troszke widac :)))
pozdrawiam Wszystkie Sierpnióweczki :)
kolorowych snów :))
no właśnie! jak tam wasze sny? ja zawsze mialam smieszne i wybujale, ale teraz to juz jest przesada :))))

Cieszę się, że u wszystkich takie dobre wieści - gratuluję!
kasica zobaczysz, że się odmieni niebawem, nie można tak wciąż tylko spadać w dół...powoli zacznie się układac i to tak jak sobie na razie nie wyobrażasz :)
maggie czasami trzeba się poużalać bo nam kobietom to bardzo pomaga. A są jakieś widoki na zmianę sytuacji? Godzin pracy męża?
a85 śnią mi się tylko fragmenty snów, ale przez to że budzę się kilka razy w nocy to pamiętam kilka takich fragmentów i co jeden to bardziej odjechany ;-)

Tonya dzięki:) jak na razie kiepsko to wygląda:( ostatnio pracuje po 14 godzin dziennie i jest niesamowicie przemęczony. staram się go wspierać ale mi też jest ciężko:(

Megmarion mojemu się nie opłaca zmieniać pracy bo pracuje w służbach mundurowych i za 3 lata może przejść na emeryturę... A wiesz co się stało ostatnio w Krakowie więc mają duuużo pracy...

reklama
Do góry