reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Ja bylam u gina po L4 i nie bylo pacjentek duzo wiec wskoczylam na szybkie usg no i fasolka ma 2,2cm i wyglada, ze jest na razie ok... za tydz nastepna wizyta...

Hejka

Ja już jestem po wizycie i wszystko ok!!

Dzidziuś ma już 3 cm i serduszko mocno bije.
Jestem prze szczęśliwa!!

witajcie kochane, znikłam jak zwykle na kilka dni, bo byłam w pracy. U mnie ogólnie nie zawesoło, z praca dalej lipa, beda przyjecia dopiero w marcu, a zasiłku nie dostane bo mineło pół eoku od ostatniego zatrudniea na umowe o prace. totalna kicha:-(

mamy załozona sprawe spadkową ale chyba nic sie nie uda, bo tej małpie(tesciowej) lata sie pomyliły w prawdopodobnie bedzie trzeba założyć nowe dokumenty i kolejne pół roku czekac. Jak sie wali to wszystko.

naja powodzenia!

GOSIA super ze wszystko ok!

KASICA ale lecisz z tygodniami, juz 16, super!
ech jak sie wali to wszystko, no ale jak sie zacznie ukladac to tez wszystko, badz dobrej mysli, zawsze jest jakies wyjscie!

mi znow niedobrze, dziwne od rana do popoludnia mam sie calkiem dobrze (bezobjawowo) a teraz znow mdlosci na maxa...rano narzekalam ze nie mam objawow imam za swoje he he
ale powiem wam ze nawet w lepszych momentach jak z rana wystarczy ze spojrze w lustro i wiem ze jestem w ciazy- bladam jak sciana...wy tez takie blade kochane?

Ostatnia edycja:
uuffff, ja juz po wizycie.

Maly (pani stwierdzila, ze na 70%) chlopak, ma 45mm i bryka jak zrebak :biggrin2:. Wszystko pomierzone i wszystko ok, male ryzyko chorob genetycznych. Serducho bije jak trza. Co za ulga, strasznie spanikowalam przed tym usg.

Co do drgan w macicy to prawdopodobnie maluch naciska na jakis nerw, bo zadnych nieprawidlowosci nie widac. Na wszelki wypadek zaopatrzylam sie w magnez.

Dziekuje wszystkim za otuche i trzymanie kciukow. Gratuluje udanych wizyt!

Malgoo gratuluję dobrych wieści:tak:
Kasica, nie łam się. Jak to mówią fortuna kołem się toczy. Będzie lepiej, na pewno.:tak:
Susumali, ja mam podobnie jak ty, od rana do południa nic, a po południu makabra - mdłości, ból brzucha, a na bladość to ja cierpię od urodzenia, heheheh.

reklama
GRATULUJE WSZYTSKIM UDANYCH WIZYT I USG GENETYCZNYCH, NAJA OLI CZEKAM NA INFO MAM NADZIEJE ZE NIE POMINELAM NIKOGO;-)
ja tez po wizycie ide opisac;p

Do góry