reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

http://www.pcworld.pl/news/84369/Poznaj.plec.swojego.dziecka.html

cos mi posta pozarło częsciowo.

To jest taki program( tak dla jaj:-) ),jak by ktos chciał sobie powrozyc i poznac plec dzidzi.

Trzeba wcisnac ZAŁĄCZONE PLIKI,potem POBIERZ ,zapisac na twardym dysku i odpalić.
Działa tak,ze na jednym suwaku wpisujemy swoj wiek,na drugim miesiac zaplodnienia i już Pic na wode ale śmieszne. Mi wyszło,że dziewczynka,a drugiego oczywiscie nie pokazało bo to zbyt skomplikowane dla tego programiku;-). Mozna sie pobawić:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja:) i jak się czujecie dziewczyny??? bo ja nawet dobrze ... tylko mdłości mnie meczą już od samego rana ....jak mdłości nie było przez 2 dni to się martwiłam i mówiłam do maleństwa żeby mnie zemdliło żebym wiedziała ze tam jest i ze żyje;) hihh no to mnie mdli od rana i to pozadnie;) ahhah ale mimo tych mdłosci zrobilam sobie sniadanko bo strasznie burczy mi w brzuszku..:) miłego dnia dziewczyny;)

Ja rónież sie Witam :) hehe
Monila-znam ten ból. ja nie wymiotowałam przez jakies 3 dni. chociaz nie powiem czulam sie kiepsko...
A od wczoraj znowu nadeszły bliskie spotkania z kibelkiem...
Przynajmniej sie nie martwie i wiem ze wszystko jest w porządku...
Ja zaraz mykam do szkoły :( a tak mi sie nie chce.
Pozdrawiam 3majcie sie.

hej :-)

Czytam o Waszych mdłościach.. ja ich nie mam, ale za to jestem notorycznie niewyspana i zmęczona. Już mnie to wkurza, bo każdą wolną chwilę przeznaczam na leżenie albo spanie. Chciałabym żeby to przeszło, bo nie mogę sobie za bardzo pozwolić na marnotrawienie czasu ;)

Do tego moje starsze dziecko chyba wchodzi w okres osławionego buntu dwulatka (myślałam że mnie to ominie bo z reguły jest grzecznym dzieckiem) i to dodatkowo męczy mnie psychicznie..

Żartem zagroziłam dziś mężowi że się od nich wyprowadzę bo nie dają mi się oboje wyspać i się za bardzo wszystkim denerwuję. Potem urodzę zestresowane dziecko i dopiero będą problemy.

Wczoraj miałam wizytę u lekarza.

Wtam z rana.

Ja dzisiaj mam usg genetyczne i troche sie stresuje. Niestety dziwne drzenia macicy powrocily wczoraj i trwaja nadal i tym sie chyba bardziej stresuje niz wizyta...:(

MALGO bedzie wszystko dobrze! moze to klucia wlasnie ze stresu, im wiecej sie martwisz tym bardziej kluje? powodzenia na wizycie kochana, n PEWNO wrocisz z lepszym humorkiem!

ja dzis sie czuje zupelnie bezciazowo i odliczam- 6b dni do usg...

Witam nowe sierpnóweczki:-)
maggie życzę zdrówka Twojej mamie;-)
mośka trzymam kciuki
sagga cieszę się, że wszystko OK:-)
Malgoo wszystko będzie dobrze, daj znać zaraz po wizycie

reklama
Do góry