reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

http://www.pcworld.pl/news/84369/Poznaj.plec.swojego.dziecka.html

cos mi posta pozarło częsciowo.

To jest taki program( tak dla jaj:-) ),jak by ktos chciał sobie powrozyc i poznac plec dzidzi.

Trzeba wcisnac ZAŁĄCZONE PLIKI,potem POBIERZ ,zapisac na twardym dysku i odpalić.
Działa tak,ze na jednym suwaku wpisujemy swoj wiek,na drugim miesiac zaplodnienia i już Pic na wode ale śmieszne. Mi wyszło,że dziewczynka,a drugiego oczywiscie nie pokazało bo to zbyt skomplikowane dla tego programiku;-). Mozna sie pobawić:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja:) i jak się czujecie dziewczyny??? bo ja nawet dobrze ... tylko mdłości mnie meczą już od samego rana ....jak mdłości nie było przez 2 dni to się martwiłam i mówiłam do maleństwa żeby mnie zemdliło żebym wiedziała ze tam jest i ze żyje;) hihh no to mnie mdli od rana i to pozadnie;) ahhah ale mimo tych mdłosci zrobilam sobie sniadanko bo strasznie burczy mi w brzuszku..:) miłego dnia dziewczyny;)

Ja rónież sie Witam :) hehe
Monila-znam ten ból. ja nie wymiotowałam przez jakies 3 dni. chociaz nie powiem czulam sie kiepsko...
A od wczoraj znowu nadeszły bliskie spotkania z kibelkiem...
Przynajmniej sie nie martwie i wiem ze wszystko jest w porządku...
Ja zaraz mykam do szkoły :( a tak mi sie nie chce.
Pozdrawiam 3majcie sie.

hej :-)

Czytam o Waszych mdłościach.. ja ich nie mam, ale za to jestem notorycznie niewyspana i zmęczona. Już mnie to wkurza, bo każdą wolną chwilę przeznaczam na leżenie albo spanie. Chciałabym żeby to przeszło, bo nie mogę sobie za bardzo pozwolić na marnotrawienie czasu ;)

Do tego moje starsze dziecko chyba wchodzi w okres osławionego buntu dwulatka (myślałam że mnie to ominie bo z reguły jest grzecznym dzieckiem) i to dodatkowo męczy mnie psychicznie..

Żartem zagroziłam dziś mężowi że się od nich wyprowadzę bo nie dają mi się oboje wyspać i się za bardzo wszystkim denerwuję. Potem urodzę zestresowane dziecko i dopiero będą problemy.

Wczoraj miałam wizytę u lekarza.

Wtam z rana.

Ja dzisiaj mam usg genetyczne i troche sie stresuje. Niestety dziwne drzenia macicy powrocily wczoraj i trwaja nadal i tym sie chyba bardziej stresuje niz wizyta...:(

MALGO bedzie wszystko dobrze! moze to klucia wlasnie ze stresu, im wiecej sie martwisz tym bardziej kluje? powodzenia na wizycie kochana, n PEWNO wrocisz z lepszym humorkiem!

ja dzis sie czuje zupelnie bezciazowo i odliczam- 6b dni do usg...

Witam nowe sierpnóweczki:-)
maggie życzę zdrówka Twojej mamie;-)
mośka trzymam kciuki
sagga cieszę się, że wszystko OK:-)
Malgoo wszystko będzie dobrze, daj znać zaraz po wizycie

reklama
Do góry