kasica88
Fanka BB :)
Aha no to maz sie lepiej ja to pęcherzyk tez zobaczyłam i na razie jestem w niepewności i do tego mam jazdy w pracy odezwe si e pozniej
No ja tez nie mam zakiekawie w pracy i ogolnie cały czas stres przez to sie boje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha no to maz sie lepiej ja to pęcherzyk tez zobaczyłam i na razie jestem w niepewności i do tego mam jazdy w pracy odezwe si e pozniej
Jak masz tak sie meczyc to pewnie ze idz na L4 ja chyba jeszcze popracuje troche nie moge narzekac chociaz czasem jest okropnieNo to AGnes mamy super na ogól mam cisze w pracy jak nie ma zamówień ale jak przychodzi co do czego to na parwdę bark mi słow robienie ze mnie ofiary i winowajcy to po prostu wykańczające jeśli będzie wszytsko ok 16 grudnia na wizycie pojde na l-4 nie dam rady psychicznie, nic nie zrobiłam złego a oni jak zwykle zwalaja na mnie bo któs inny zawalił.... Agnes współczuje Ci jeśli tę sie tak meczysz;/
napewno sie uspokojnie jak serduszko usłysze czy zobacze bo ja panikara jestem&&&& mam kciuki i na pewo juz wsyztsko zobaczysz serduszko iz arodezcek ja tez musze czekac wiem ze ty 14 a ja 16 grudnia na pewn sie pocwalisz Nom ja mam tak jak napisałam....