reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

dziewczyny ... tak mi smutno sie zrobilo jak przeczytalam post mamy, zreszta ze dziewczyna ciezko sie starala o ta dzidzie..:-(
Ja mam nadzieje ze nie bedzie wiecej takich sytuacji w naszym gronie i wszystkie urodzimy dzieciaczki w terminie ....
Zw, musze sie Patrykiem zajac.

reklama
No ja też nie umiem przestac myślec o mamie ;-( Przykro mi że to sie tak potoczyło mam nadzieje że będzi im dane mieć 3 dzieciaczka i zyczę z całego serducha....

Mama - jesteś we wczesnej ciąży, Fasolki ma prawo jeszcze nie być widać! Także nie trać nadziei. Przypominam Ci, że Ewcię też tak nastraszyli. Ufam, że będzie dobrze.

Pewnie dziewczyny zawsze najlepsze pozytywne myslenie jest najlepsze, ale łatwo pisać gorzej sie dostosować, normalnie nie moge. niech juz jest choćby17 to juz bedzie bliżej. ale ja mysle ze umnie bedzie wporzadku bo tak mnie mdli że najlepiej poszła bym spać.
A ogólnie macie jakis sprawdzony sposób na mdłości bo ja nie mam.:dry:

musia powiem Ci że mi tez tak smutno i przykro się zrobiło... :( Zycie jest takie niesprawiedliwe !!! Też mam nadzieje że już wszystki dotrzemy do końca !!!! Już starczy smutków !!!! Kiedyś myślałam ze ciąża to tak prosta sprawa. Seksik bez zabezpieczenia, brak miesiączki i sukces - a to włąsnie dopiero sie zacyzna walka... Pamietam jak ja jeszcze 4 miechy temu z wielka radoscia poszłąm do ginka chwale sie mu ze jestem w 11 tyg :) czuje się cudownie i wogóle a przy badaniu mnie krew zalała, nogi z waty, i pomyślałam to musi byc sen....... Niestety... Mam wielką nadzieje że juz nic złego się nie wydarzy !!! Błagam o to Boga każdej nocy !!!!

Własnie krakowianka ma racje możliwe że sprzet i nie widac i w ogóle a nie od razu postraszył pozamaciczną eh czekamy mama do 16: 30 i będziemy wiedziec co i jak napisz jaki wynik:*
ja nie mam żadnego sposobu poczytaj na necie Kasica :) będę za Ciebie 3 mac kciuki wiem jak ja sie stresowałam 1 wizyta :p

oj kobitki smutno sie zrobiło ale Mamazobaczysz bedzie dobrze,
ciężko co kolwiek napisać bo aż serce sie kroi... ale byle do wyników. jestesmy z tobą

ja nie mam żadnego sposobu poczytaj na necie Kasica :) będę za Ciebie 3 mac kciuki wiem jak ja sie stresowałam 1 wizyta :p

to moja druga wizyta, żeby zobaczyc czy fasolka sie pokazała, bo na ostatniej tylko pecherzyk, przez to jestem troche poddenerwowana, bo jednak lekarz stwierdzil ciąże ale fasolki nie było jeszcze widac mam nadzieje że bedzie wszystko w porządku

Aha no to maz sie lepiej ja to pęcherzyk tez zobaczyłam i na razie jestem w niepewności i do tego mam jazdy w pracy odezwe si e pozniej :(

reklama
Do góry