reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
mama nie wiem co mam napisac... ciary mnie przeszły ! Mam wielką nadzieje że wszystko się dobrze ułoży !!!! Bardzo trzymam &&&&& za Ciebie :* Jestem serduszkiem przy Tobie !!! Bądz silna !!!! ...

mama modle sie razem z toba. Ale pamietaj ze to tylko podejrzenia ;*********** tule.

sagaa nikt nikogo nie obrazil, mowie tylko ze nie warto dyskutowac ze ktos nie chce dzieci. Jego sprawa. I nie nalezy tego podwazac wgl.

Nadzieja jak dzien mija??? lepiej u Ciebie?? jak sie czujesz i jak szorowanie łazienki???
Musia oki wyjasnione.. tylko sie na mnie nie denerwuj;P

mama, Kochana...Nie wiem co Ci powiedzieć...Pierwsze co mi przyszło do głowy to, że jest przecież jeszcze bardzo wczesnie, może nie być widac pęcherzyka, zwlaszcza gdy sprzęt nie jest najlepszy...
Mam nadzieję, że to kwestia czasu, że pęcherzyk się pojawi we właściwym miejscu. Ja w to mocno wierzę!
Trzymaj się Kochana, odpocznij sobie, ale po południu daj znać!

Nadzieja jak dzien mija??? lepiej u Ciebie?? jak sie czujesz i jak szorowanie łazienki???

A u mie troche nudno, auto mi plany pokrzyżowało :/, kończe gotowanie zupke:) łazienka wyszorowana na błysk ( to lubie :) )... A czuje sie chyba dobrze poza tym ze ciągle mnie głowa boli :/ jajnik mnie chyba pobolewa ehh i znowu stres... Bardzo bym chciala mieć juz USG tak strasznie się boje...

A co tam u Ciebie? Jak Twoje samopoczucie ?

Musia ciesze sie:-)
Nadzieja a umnie hmm siedze w pracy tez głowa mi pęka no i objawy objawy daja o sobie znać coraz bardziej, a Ty mi się nie stresuj!!!!wiesz, że to źle działa na fasoleczkę! mnie też kuło w ndz ale jakos specjalnie nie myslałam o tym i przeszło. Ja staram sie pozytwnie podchodzić do sprawy co ma byc to będzie a na pewno będzie dobrze jetsem bojowo nastawiona:p:-)

witajcie,nie jestem w stanie nadrobic!! lecicie tak,ze tchu mi brak normalnie!!!!

mama 3maj sie kobitko!!!jestem z toba myslami!!!

przeczytalam z grubsza wasza dyskusje nt dzieci, od zawsze chcialam miec troje,choc wrozka przepowiedzialami dwoje...maz myslal,ze na dwojeczce poprzestaniemy,ale bylo to zanim zaszlam w ta ciaze :) nie interesuje mnie zdanie innych udzi, to nasze zyciei zrobimy z nim co bedziemy chcieli, zreszta to my wychowujemy nasze dzieci i osobypostronne nie powinny siew ogolewypowiadac tylko uszanowac nasza decyzje,ot co :)

milego dnia, pewnie niebawem znow wpadne w przelocie!!

reklama
sagaa Ja tez staram sie być bojowo nastawiona :) staram sie nie dopuszczać żadnych złych myśli. Dzieki za pocieszenie !!!! :* TAK JAK PISZESZ MUSI BYC DOBRZE !!!!!!!!

Do góry