reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
agu-la - no ja to jeszcze troche popracuję,ale tobie życzę cudownego wypoczynku i pisz jak najwięcej :)
o mal-gosia a ja myślałam ze ty juz też wymiekłaś i wypoczywasz :-) życzę ci wytrwałości w pracy...
ja może bym jeszcze kwiecień też posiedziała ale tak jakoś wyszło, że za duzo spraw mamy do załatwienia w kwietniu i by musiał brac co troche urlop a po co....? Zreszt bartek się zrobił taki nie znośny, że czasem zastanawiam się czy to moje dziecko... no i beczy ciagle, że mama po niego do przedszkola nie przychodzi, że tata do wieczora w pracy poprostu tęsni...i stwierdzilismy, że może tak będzie lepiej chociaż dla niego i poświece mu więcej czasu przez te 4 mięsiące bo w sieprniu to już będzie oczekiwanie z dnia na dzien

Oli B dziekuje za podpowiedź, no własnie szef mi nic nie kazał wypełniać i zastanawiałm się jak to będzie z przkazaniem pieniążków, zobaczymy w maju...a ja coś to przejdę sie do zus i sama dowiem bo on zakrecony jak śrubka:-D

marcelina też się długo nie odzywa :(

Cześć i dzięki za zainteresowanie :zawstydzona/y: ja tak tylko wpadam i wypadam.. poza psiowym tematem nie mogę sobie nigdzie znaleźć miejsca :zawstydzona/y:

powiem tylko, że u mnie ok, że "podczytywuję" Was i z niecierpliwością czekam na wizytę połówkową 16 tego.. a to jeszcze cała wieczność :-(

Zaczynam mieć stresa czy załatwie sobie tą cesarkę bo wraz z biegnącym czasem wpadam w coraz większą panikę..

W pracy załamuje mnie "nowa" , którą szkole namiętnie po to żeby w maju w końcu pójść na L4.
Nie jest zła, bystra dziewucha..ale jest tak męcząca że wysiadam.. Gada byle gadać, pyta byle pytać mimo zwracanych uwag.. no ale jeszcze miesiąc....

W domku od piątku zaczął się wreszcie remont, więc cały wczorajszy dzień przenosiłam rzeczy z szafy w małym pokoju do nowej zbudowanej szafy przesuwnej w naszej sypialni, więc mam w końcu szafę w małym pokoju dla dziecka..

Dziś w końcu mooooże wykują nam drzwi wejściowe do mieszkania i wstawią nowe z ościeżnicami.. wtedy zostanie jeszcze tapetowanie i cyklinowanie parkietu w dwóch pokojach .. :baffled: no ale coś się dzieje, i to jest najważniejsze :blink:
ps.
Oli czytałam, że masz jeszcze katar.. ja też jak co :sorry2:

Marcelina - dobrze że się odezwałaś :)

Nic idę do krawcowej spodnie sobie skrócić mam nadzieję że mi zbyt dużo nie skróci bo najgorsze co może być to spodnie źle skrócone :)

reklama
ale bym tez sobie poszła na L4....a tu chyba do samego końca bede musiła sie w pracy pojawiac :/ Najabardziej dobijaj mnie poranki...nie mam siły oczu otworzyc...tak godzinke dłużej gdybym mogła pospac....

Marcelina-to remont uu Ciebie pełna para :) My tylko pokój Mikołaja bedzemy robic ale najparwdopodbniej w czerwcu. ..Dobrze ze u Ciebie wszytsko ok, odezij sie czasem na głównym co by sie dziewczyny nie martwiły :)

Do góry