reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Hahaha :-) nie wyobrażaj sobie, bo to boli i to bardzo :baffled: no,ale jak Mama każe to córka robi.. jeśli mi to ma pomóc z dzieciaczkiem to jakoś się pomęczę....auł!

reklama
A ponura pogoda na zielonej wyspie :baffled: jest ciepło,ale wieje silny wiatr no i nie ma szans żeby słonko się przebiło przez chmury. A jak u Ciebie?
P.S ciągle jestem głodna :-D:-D

dzisiaj we wrocku pogoda rewelacyjna przesyłam trochę słonka :)

Ja właśnie zjadłam sałatkę z jajkiem i do tego kanapeczka i chyba jak na chwilkę zaspokoiłam głodomorka :)

ech babolinki
pogoda fajna ale coz ja spedze weekend do 16.00 w pracy:-( no ale ze dzien dluzszy to moze troche sloneczka zazyje

AGU LA piszesz ze BArtus nieznosny powiem Ci ze moja corcia tez ostatnio jest "meczaca", kloci sie ze mna, wymusza, potrzebuje uwagi 200%, kurcze mysle ze to juz powoli sie zazdrosc objawia (tak wyczytalam ze zazdrosc rodzenstwa moze sie pojawic juz w czasie ciazy- i moze to lepiej bo i ja i ona musimy sie do tej sytuacji przyzwyczaic) hmmm

co do kilosow to ja jestem tez gdzies 5-6 kg na plusie, w tym 3 w ostatnim miesiacu.

BIEDRONECZKA cudne kwiatki!

juz ktoras z moderatorek pisala ze kazdy moze otworzyc watek zamkniety, chetnie to zrobie tylko jak? prosze o krotki opis dla nie znajacych sie na rzeczy czyli dla mnie

Witajcie !

Ja właśnie kończę gotować obiadek :)...

Khaka - bardzo miło że do Nas zaglądasz :) Pewnie że Cie pamietamy !!!!! Trzymam mocno kciuki aby wszystko jak najszybciej się ułożyło !!! Jeśteśmy z Toba!!!

Magge - Wszystkiego dobrego dla mamusi !!

Akutan - Witam serdecznie :):)

Lana - Dasz rade :) Ja czesem z chcecia bym tak poleżała, ale rozumie to że masz już dość. Musisz być silna :)

Natt - Wszystko się ułoży. Oszczędzaj nerwy (wiem łatwo się mówi... ) i trzymaj się cieplutko ! Jestem z Toba !!!

agu_la - powodzenia na wizycie :)

Marcelina - Tak, tak zmywara musi być :) U mnie ostatnio była mama i jak wróciłą do Polski pierwsze co zrobiła to kupiła sobie zmywarke :):) i powiedziala " Jaka ja głupia byłąm ze stałam tyle w kuchni i szorowalam naczynia jak taki sprzecior moglam kupic :) "

Jeśli chodzi o Falvit to ja równiez nie moge zwiasc go na czczo :/ - bo czesto konczy sie szybka reakcja żołądka który mnie kiruje do kibelka :(:( ... A jesli chodzi o wage to u mnie 2kg na plusie - pewnie bylo by wiecej gdyby nie ciężkie pierwsze 3 miesiace . Ale napewno nadrobie ;)

Pozdrawiam Was serdecznie !!!!

A ja mam zmywarkę,którą użyłam tylko raz (żeby sprawdzić czy działa) i w ogóle nie jest mi potrzebna :-):-)
Zmywarka spełnia swoją funkcję gdy się ma dużą rodzinę,ale ja 100 razy szybciej umyję naczynia ręcznie niż miałabym je opłukiwać, wkładać, wykładać i ciągnąć prąd :-D:-D

Jeśli chodzi o witaminki to wcześniej żadne mi nie odpowiadały,a teraz jem Prenatal i mi służą :-)

Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamy i mamusie:)
PROŚBA

Piszę pracę licencjacką skierowaną właśnie do młodych matek i w związku z tym mam gorącą prośbę o wypełnienie ankiety, która jest anonimowa i nie zabierze Paniom dużo czasu.
Z góry serdecznie dziękuję i bardzo proszę o kontakt osoby, które chciałyby wziąć udział w moich badaniach wówczas odeśle ankietę na Państwa e-mail. Podaje swój adres e-mail: roza004@wp.pl
Bardzo dziękuję.

reklama
Witam Was serdecznie:-)

co do zmywarki to u mnie przy dwójce dzieci i mężu który nie lubi pomywać bez zmywarki byłaby tragedia:-) mała ale jest - akurat wystarcza na dwa trzy dni nie zmywania. przynajmniej mniej wody się zużywa:-):-):-)

co dwa wagi na plusie to lepiej nic nie mówić... mi przybyło od początku ciąży 5kg. ale w sumie niewiadomo od czego. nie jem dużo a jakoś dziwnie tyję...

idę robić obiadek:-) do usłyszenia po weekendzie:-) mam nadzieję, że jutro będzie ładnie bo ta pogoda mnie dobija i nic nie da się robić nawet w ogródku zrobić porządek i chwasty powyrywać a o sadzeniu to już nie wspomnę..:p

Pozdrowienia dla Was:-* Do usłyszenia w poniedziałek:-)

Do góry