reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
mal-gosia ja 12/03 miałam 5kg na plusie. Teraz to aż się boję co będzie:( Ale w końcu wyszedł mi brzuch i wyglądam jak ciężarówka a nie jak gruba baba:)

Pflaume życzę poprawy humoru....
Wiecie co? ja to czasami mam wrażenie,że faceci nie mają mózgu... mój tez mi tak wczoraj ciśnienie podniósł ,że szok!

Witam kochane
Ja tez juz ok 5 kg do przodu i to tak 1,5 tyg temu bylo. Teraz zaczyna mi wychodzić brzuszek, wiec pewnie idzie jeszce troche, narazie nie mysle o kilogramach:tak:, wazne by dzidzi bylo dobrze i by sie rozwijała:-)
Tonya mnie cieszy ze wlaśnie te przepisy odnośnie macierzyńskiego są tak interpretowane jak mowilam, czyli mamy same plusy rodzenia w sierpniu ;), bedziemy dlużej z maleństwami
A tak wiosennie z mojego ogrodka ;)
dsc08006u.jpg

hej dziewczyny posyłam dzisiaj dużo słonka i uśmiechu:)

ja też jestem za zamkniętym forum, chętnie się przyłącze

Monilą też się niepokoję i też sobie tłumacze ze może nie ma dostępu do kompa..

ja od początku ciąży przytyłam jak na razie 5,5kg

wczoraj wybrałam się na rower jazda spacerowa spokojna:) cudnie było

heh i jak to moja kumpela mawia w kryzysowych momentach z facetami:

"wszystkich chłopów do wora a wór do jeziora" :-D:-D:-D

zawsze jej pomaga heheh

biedroneczka-cudne kwiatuszki:)

Witam się,
dzisiaj pochmurno i deszczowo, gdzie te moje upragnione słoneczko poszło?
Co do kg to u mnie 4,5 kg z czego te ostatnie 2,5 w ciągu ostatniego miesiąca. Boje się, że będę się turlać pod koniec ciąży a nie chodzić :) A jeszcze ten ból w krzyżu, echhh.

Sagaa31- niesamowite, naszym 2 typem na imię dla chłopca był właśnie Aleksander, dopóki nie uświadomiłam sobie, że się zdrabnia Olek właśnie.

Maggie78- mieszkam prawie tuż pod tabliczką koniec krk:) Opatkowice:D

akutan ja tez krk południe całe zycie:) a od 2 lat mieszkam w okolicach Myślenic więc tez na Twojej trasie:)

cokies akurat dzisiaj bardzo podoba mi się powiedzenie Twojej kumpeli:)

Kurcze co z tą Monilą....

reklama
No wlaśnie co z Monillą juz sie naprawde martwię :(
Malgosiu no rzeczywiscie troche siedze teraz na dzialce, poki jeszcze nie jestem bardzo okragla chce cos posadzic itp, wczoraj ogarnelam w truskawkach, wsadzilam frezje i posadzilam cebulki-dymnki, w weekend pewnie posieje rzodkiewki, salatę, itp. Troche do zrobienia jest ;))

Do góry