reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam!

Marzenixx też już dawno nie było :-(
U mnie dzisiaj bez słoneczka i wietrznie,ale ciepło. Ja podobnie jak Małgosia mam przez ostatnie 2 tyg mega apetyt,aż mnie ssie... widocznie dzidzia szybciej rośnie :-):-)
Miłego dzionka :*

reklama
Devi my byśmy z remontem nie szaleli.. ale drzwi były zamówione w listopadzie :wściekła/y: i dopiero doszły... szafę musieliśmy stworzyć, żeby się z małego pokoju z szafy wyprowadzić, bo tam trzymaliśmy nasze ubrania..
..parkiet trzeba szlifować, bo musimy nowe dywany kupić (stare zeszmaciałe i zniszczone przez psy) a one w pełni nie przykryją starego zmatowionego drewnianego parkietu i te odsłonięte kawałki trzeba odświeżyć..
no i potem też zostanie remont małego pokoiku ..tapety..karnisz...firany..

I postanowiłam sobie, że w dupiu ! Choćbym miała wziąć na raty to wezmę zmywarkę..
Planowaliśmy już w grudniu zanim się okazało, że jestem w ciąży.
Tylko ja sterczę przy tych garach praktycznie a po urodzeniu dziecka to będzie masakra.
Także jeszcze remoncik w kuchni bo zabudowana i trzeba będzie jedną szafkę wymontować i zlew kupić mniejszy, żeby znaleźć miejsce.
Nie odpuszczę dziadowi choćby nie wiem co !

Także M A S A K R A ! Ale co tam....

No i obiecuję się poprawić :zawstydzona/y:

już wróciłam :) devi - my to chyba z tą torbą co się do szpitala przygotowuje do pracy jeździć będziemy :)

taycia - ja dzisiaj jak jechałam rano 6:45 w samochodzie tak strasznie mnie ssało że zjadłam przygotowane na później śniadanko i jak skończyłam to kopniaczka chyba z zadowolenia dostałam :)

Ostatnia edycja:
Witajcie :-)

Marcelinaa zmywarka cudna rzecz i zycia sobie bez niej nie wyobrażam...tak więc naciskaj męża, naciskaj...;-)
Biedroneczka fajne kwiatuszki, też już się czaję na sadzonki do korytek balkonowych, a na razie hoduję w kuchni kiełki :-)

Mam nadzieję, ze Monila jak tylko będzie mogła, to się odezwie do nas...

Co do kilogramów, to ostatnio trochę stoję w miejscu, ale to pewnie chwilowe, bo brzuszek ponad pępkiem zaczął swędzieć - znaczy, że rośnie. Na plusie mam 6 kg.

Udanego weekendu Tonya!

A ja mam pytanie.. czy Wy też macie takie wrażliwe piersi i brodawki? Mama kazała mi brodawki hartować ocierając je szorstkim ręcznikiem,a potem nakładając krem. Kurde,ale to boli... :/ powoli przygotowuje mnie do karmienia piersią...ciekawe jak to będzie :-D

reklama
Do góry