reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

taycia, ciekawe co by powiedzieli jakby mój zobaczyli:-)6 rocznica w sierpniu, a w paszporcie i prawie jazdy nadal panieńskie nazwisko!W banku przyznałam się w tym roku, dowód musiałam wymienić jak były masowe wymiany - 2 lata po ślubie:-D Co ja na to poradzę, że nie znoszę pałętać się po urzędach i ograniczam te wizyty jak mogę?

Popełniłam dzisiaj grzech ciężki - kupiłam 0,5 kg śliwek w czekoladzie..., a D... rośnie!!!

reklama
Maggie - świetna sukienka i bardzo na czasie,bo kwiaty znowu są modne... :-)a jakiego koloru dodatki?
Blackberry - ależ z Ciebie agentka :-) no pięknie pięknie Pani Nauczycielko :-D oj jakbyś była na moim miejscu to od razu by Ciebie Pan bardzo okrzyczał :-D

Taycia nie myślałam jeszcze o tym:) Mam podobne czarne szpilki jak są na zdjęciu z odkrytymi palcami a szal, jak będzie potrzebny to pewnie albo róż albo turkus bo kolejnego koloru lepiej nie dokładać:)

Tak...czarne dodatki pasują wszędzie... będziesz pięknie wyglądała...a kwiatki będziesz trzymała w ręku? opowiedz coś więcej... ja lubię słuchać o ślubnych organizacjach :-D:-D

Tak...czarne dodatki pasują wszędzie... będziesz pięknie wyglądała...a kwiatki będziesz trzymała w ręku? opowiedz coś więcej... ja lubię słuchać o ślubnych organizacjach :-D:-D

Kochana ja nic jeszcze nie mam oprócz daty ślubu i zamówionych obrączek:) Może zamówię tą sukienkę i jak ja przymierzę to zobaczę co dalej. Kwiatki będę miała ale oczywiście też zero koncepcji... Tylko ja mam taką kwiaciarkę od nastu lat do której idę i mówię na jaką okazję i jaki kolor sukienki (ona jest taki krejzol,że nawet jak idę na wesele jako gość to bukiet musi pasować do mnie i osoby towarzyszącej) i ona zawsze mi coś ładnego robi.
Musimy jeszcze wybrać menu w restauracji, ale dla 8 osób dorosłych to nie będzie problemu. I to chyba tyle:) chyba ,że o czymś zapomniałam....

A śmiać mi się dzisiaj chciało bo dzwoniłam do urzędu i zapytałam czy mogę zmienić datę telefonicznie a babka mi na to " a pan młody o tym wie?" Co za pytanie:) a ja na to " jak przyjdzie 14 kwietnia ( bo wtedy była 1 data) i mnie nie będzie to się dowie:)"

reklama
dziewczyny a ja mam codziennie zgagę, albo nie wiem co to: pali mnie w przełyku :-( Ależ to nie przyjemne

Do góry